Destiny Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Witam, przeszukałem forum, przeszukałem Net i już nie moge. Znalazłem jakieś 2 wersję ale żadna nie chciała działać z moim XP SP1a. Więc proszę bądźcie tak mili i zapodajcie linka do jakiegoś Power Stripa. Mile widziana najnowsza wersja. Ps. Czym kręciliście swoje Radki 9100 od Szafirka??? Jakie mieliście osiągi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Witam, przeszukałem forum, przeszukałem Net i już nie moge. Znalazłem jakieś 2 wersję ale żadna nie chciała działać z moim XP SP1a. Więc proszę bądźcie tak mili i zapodajcie linka do jakiegoś Power Stripa. Mile widziana najnowsza wersja. Ps. Czym kręciliście swoje Radki 9100 od Szafirka??? Jakie mieliście osiągi?? poslalem ci linka na G-G , milego krecenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Poszukaj na www.benchmark.pl (dział pliki) Też mam xp sp1 i działa oj działa :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Na overclocking.pl masz w dziale download. Nie wiem czy sie nie będziesz musiał zarejestrować wcześniej. Ale działa i super transfer jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 u mnie wersja 3.18 działa na XP + SP1 i kręce nią swojego radka, na 300/300 przechodzi spokojnie 3dmarka ale z artefactami. Max co moge dać na memy to 305 ale krzaki są straszne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...