janttle Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hey, z tym G-shockiem to trochę na wyrost ;) Tochę mam dość swojego szajsunga http://www.samsung.com/pl/consumer/pc-peripherals-prtinters/ultra-mobile-pc/ultra-portable/NP530U4C-A01PL(najpierw zalana pianką klawiatura, teraz wyłamany zawias czy tam odklejająca się pokrywa) i szukam trwałego narzędzia do pracy. Laptop 90% czasu spędza w terenie. Moje wymagania są skromne: - trwały oraz niezawodny - ekran najchętniej 13' (panorama) - matowa matryca - bateria minimum 2h - lekki Pracuję w środowisku przeglądarki oraz pakietu biurowego. Raz na miesiąc odpalę LRa od Adobiego. Jeśli znajdzie się fajna 15' i w dodatku w szkle to oczywiście też rozważę. Najchętniej kupiłbym coś do pięciu stów, ale jak trzeba dać dwa razy tyle i będzie to uzasadnione to oczywiście nie będzie kłopotu z budżetem. Co możecie mi polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...