Skocz do zawartości
Mario2k

Czy warto ?? GF 4 MX440 na GF 3 Ti 200 ??? help

Rekomendowane odpowiedzi

...eee tam. porównaj bez o/c wydajność obu kart, kręcą się podobnie i wtedy sięprzekonasz czy rzeczywiście będzie tyle szybsza. ja mam 6500 3dm'01 i proc nie jest podkręcony a grafa teraz 350/400...

Co za gość...

A ja mam ponad 9400pkt. na Palicie 255/435. I co? Procem nadrobisz? Zresztą taki temat nie powinien zostać założony. GF3Ti bije na łeb 4MX Shit. Spójrz na taktowanie - tym zabiegiem NVIDIA nadrabia pkt. w 3dmarku w stosunku do 3Ti... A PS i VShaderów MHz-ami nie nadrobisz.

Jak to się mówi - h.u.** ręką nie oszukasz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że GF3 jest dużo lepszy ale jeśli komuś wystarcza mx440 to spox. ale jak ma kasę to nich zmienia, będzie na pewno szybciej. poza tym napisał koleś że ma mx440 na dobrych pamięciach a ten GF3 to "jakiś OEM" więc nie wiadomo co z jakością obrazu, podkręcalnością itp.

tylko i wyłącznie dla tego radzę mu przetestować obie karty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za gość...

A ja mam ponad 9400pkt. na Palicie 255/435. I co? Procem nadrobisz? Zresztą taki temat nie powinien zostać założony. GF3Ti bije na łeb 4MX Shit. Spójrz na taktowanie - tym zabiegiem NVIDIA nadrabia pkt. w 3dmarku w stosunku do 3Ti... A PS i VShaderów MHz-ami nie nadrobisz.

Jak to się mówi - h.u.** ręką nie oszukasz...

Dokładnie. Dlatego jak najszybciej załatwiaj tego GF3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podstawowa zasada masz kase to wal w kompa, bo puzniej mozesz miec inne wydatki i zostaniesz na zlomie

No to zle radzisz koledze. Wypali w ch*j kasy na kompa. A za rok czasu sprzeda go za 1/20 tego co na niego wydal. Jesli chodzi o kase to rzeczy "najnowszych" nie polecam kupowac, lepiej poczekac az troszke potanieja. Co do innych wydatkow to zawsze sa i beda. Nie w tym miesiacu sie kupi to za 2 nastepne....
my tu mowimi mozgu!! o zamianie mx na g3 nie o kupowaniu najnowszego sprzetu, wiec patrz na kontekst ok misiu
Powiedz mi czy ty jestes glupi czy ty tylko udajesz glupiego. Jesli chodzi o mozg to chyba ci go sloneczko wypalilo. Jak zauwazyles ty napisales zeby walil kase w kompa a ja odpowiedzialem ze nie jest to dobry pomysl jesli rzecz duzo kosztuje w tym miesiacu a w nastepnym bedzie tansza. Taka zasada jest do bani o tkorej pisales " ... masz kase wal w kompa". Zastanow sie co piszesz. Tp nie jest rada z Twojej strony tylko nabicie nastepnego posta.
matko stary ja na liczbe postow niezwracam uwagi/a jak bym mial patrzec ze niedlugo cos stanieje to bym zostal z hdd 6,4gb :) /i to byla rada mowiaca masz okzje dozucic 100 to wal w kompa, nieradzilem kupna 9800pro ktore tak jak mowisz jest wyzuceniem kasy w bloto/ a tak z obelgami to sie orzystopuj bo widac zes dzieciak i cie latwo mozna z rownowagi wyprowadzic:)/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...