g00f Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Mogl by mi ktos napisac co to sa kontrolery USB 2.0 i co to jest RAID, tzn. wiem ze jest to do obslugi dyskow macierzowych ale nie zabardzo rozumiem jakie to ma zastosowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 USB 2.0 to jest nowy standart USB o wiekszej przepustowosci "wieksza szybkosc przesylania danych " a RAID jest ta takie cos co robi np. z dwoch takich samych dyskow jeden wiekszy , lub z dwoch takich samych jeden ale o "teoretycznie" podwojnej szybkosci juz prosciej sie nie da wytlumaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 best-boy myslisz, ze z dwoch roznych dyskow sie nie da zrobic RAID'a? Jak juz odpowiadasz to pisz dokladniej bo wprowadzasz goscia w blad :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 owszem firmy HDD nie musza byc takie same , ale lepiej ja sa takie same rozmiar HDD tez nie jest konieczny taki sam , tylko wtedy traci sie kawalek tego wiekszego dysku wiec raczej nie jest to oplacalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...