woffer Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam. Proszę o doradzenie mi jakiego laptopa kupić do ceny 4200zł głównie do GierKoniecznie Musi się znaleść na pokładzie system operacyjny. Miło by było jakby był też Dysk SSD ale to już nie koniecznie. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) W tej cenie Acer Vn7-591G z i5 + GTX860. Porządna matryca IPS, podświetlana klawiatura, miejsce na dodatkowy dysk. Laptop nie ma problemów z wysokimi temperaturami do tego ma dobrą kulturę pracy. Wersja z i5 w grach potrafi być wydajniejsza od modeli z i7 Z dyskiem SSD masz za 4230zł KLIK - 2 dyski wewnątrz SSD + HDD, w innych laptopach dysk HDD podłączany na USB tutaj test http://pclab.pl/art60549-5.html opcjonalnie MSI GE60 z i5 + GTX860. Niezła matryca, podświetlana klawiatura, miejsce na dodatkowy dysk. Minusem wyższe temperatury i głośniejsze chłodzenie z tańszych Lenovo Y50 z i7 + GTX860. Minusem mocno nagrzewająca się obudowa, wyższe temperatury, gorsza matryca jak w acerze oraz msi, SSD wewnątrz i HDD na usb. Laptop posiada najlepszy stosunek ceny do wydajności wśród laptopów do gier. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woffer Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 No naprawę Ciekawy Laptop a coś 17 cali ? też się znajdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Z 17,3" Lenovo Y70 z dotykowym ekranem i identyczną specyfikacją jak y50 :P opcjonalnie MSI GE70 z i5 + GTX860 większy brat GE60 Edytowane 26 Stycznia 2015 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woffer Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Lenovo odpada Miałem okazję bawić się ich Drogimi Konstrukcjami w Saturnie i Media Marku i jakość ich matrycy to jakaś porażka w Porównaniu nawet do dużo tańszych Laptopów ;/, poczytam też o tym i nie tylko ja to zauwazyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak posiada gorszą matrycę dlatego o tym wspomniałem. MSI ma dosyć wysokie temperatury dlatego stawiałbym na Acera Nitro VN7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woffer Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ok ,dziękuje za pomoc teraz mam czas do namysłu. A co powiesz o tym laptopie Asus G750JM-T4030 http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-g750jm-t4030.bhtml#opis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Najgorszy serwis gwarancyjny z wszystkich tutaj wymienionych, temperatury lepsze jak w msi na poziomie acera, trochę gorsza matryca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...