DarkSoul88 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam was. Poszukuje laptopa dla siebie max 12.5'. Grał na nim nie będę wcale, jedyne co to ogladał filmy i przeglądać internet. Przeglądałem tematy i długo szukałem jakiejś okazji na Della E6220 albo Lenovo X220 ale do 1k zł można dostać coś co przypomina laptopa bo ktoś nim wcześniej wbijał gwoździe:) Czy są jeszcze jakieś inne modele warte uwagi? Nie ukrywam że ten i5 byłby przyjęty z otwartymi ramionami. Ewentualnie i3. Będę wdzięczny za ewentualną pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 A może ciut większy Dell E4310 z i3 lub i5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Hmm a powiedz mi czy odczuje różnice wydajnościową miedzy pierwszym i5, a SB? Bo tak to lapek ciekawy ze ciekawe pieniądze. Owszem troszke większy niż zakładałem ale na upartego mógłby być. Jeśli są jeszcze jakieś propozycje to śmiało pisać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Grał na nim nie będę wcale, jedyne co to ogladał filmy i przeglądać internet. Do takich zastosowań nabyłem E6400 i daje radę bardzo dobrze jak na moje oczekiwania. Myślę, że w tych zastosowaniach nie odczuje się różnicy pomiędzy SB a starszymi core i3/i5. Tego e6220 też powinieneś dostać w dobrym stanie do 1000 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Ok, dzięki wielkie za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Decydując się na tańszego e4310 masz szansę zmieścić się z ssd w założonej kwocie. Jeśli będziesz kupować sprzęt poleasingowy, lepiej kupować na aukcji jednoprzedmiotowej, gdzie na aukcji będą zdjęcia i opis tego lapka, który dostaniesz. Jak ktoś wystawia kilkadziesiąt sztuk i w opisie są zdjęcia przykładowe, możliwe plamki na matrycy itd, możesz otrzymać sztukę, która będzie miała kumulację tych usterek. Mnie trafiła się sztuka, która w środku (klawiatura, touchpad, matryca) wyglądała niemal jak nowa. Z zewnątrz trochę porysowane, raczej już po zakończeniu użytkowania, w transporcie. Unikać raczej egzemplarzy zdrowo poobijanych, popękanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...