Raptor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Pojawiły się nowe omegi 2.4.60 zmiany: * Based on the official Catalyst 3.5 ATI drivers. (9x/ME/2k/XP) * Added support for the following chipsets: (9x/ME/2k/XP) Mobility 9600 * The OpenGL hotfix is included. (9x/ME/2k/XP) * Removed a LOT of obsolete tweaks, now the drivers are cleaner and have been done from scratch. (9x/ME/2k/XP) * Fixed the language problem when installing the drivers on non-english Windows PCs (the blank error dialog screens). (9x/ME/2k/XP) * Re-incorporated support for Mobility cards in the 2k/XP drivers. * Fixed the Overclocking utility problem where the settings where not saved after a reboot. (2k/XP) * The 9500->9700 and 9700->9800 hack is still avaiable as an install option. (2k/XP) * The 9x/ME drivers don't have the hacked driver incorporated, I couldn't hack-it in time for this release, maybe I'll do an "a" release later that includes it. (9x/ME) POBIERZ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 juz sciagam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 i sciagnal ktos juz i zainstalowal ?? lepsze niz poprzednie ?? bo zastanawiam sie czy instalowac :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja ściągam i dzięki za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a ja zadam glupie ( :?: ) pytanie czy do tych Omeg instaluje sie tez ControlPanel od zwyklych Katalizatorow :?: nie wiem, bo jeszcze Omegami sie nie bawilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie - omegi mają swój control panel instalowany razem ze sterami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Właśnie zassałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Przed 5219 po wgraniu nowych OMEG 5270, a na ustawieniach GPU 370 DDR 650 WYNIK-5459 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 cza bedzie je na wlasnej skorze przetestowac. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kal-el Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ok ja juz przetestowalem :mrgreen: wynik taki catalys 3.5 - w 3dmarku 2001se - 7300pkt omega - w 3dmarku 2001se - 8000pkt jestem bardzo zadowolodny :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no fajne te omegi. nawet popawili program do pokrecania w control panelu i zapisuje ustawienia. tylko nie wiem co wybracc: ten z control panela, czy riva tunner??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Właśnie zasysam... Dzięki za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 na moim kompie normalnie 9465 z omegami 9100 wiec mi sie nie podobaja :( a szkoda bo myślałem że mi dadzą kopa ech :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...