pieter2_12 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Dobry :D Poszukuje czegoś w rodzaju laptopa ale z możliwością odczepienia monitora (sam monitor robi za tablet). Niestety jestem całkowicie zielony w tym temacie i mam jeszcze jedno pytanie. Czy dla studenta, który ceni sobie mobilność ale też funkcjonalność urządzenia oraz jego baterię to czy taka rzecz jest odpowiednia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Szukaj Asus Transformer, Lenovo Yoga, Dell XPS 11.6, 12, Dell Inspiron 3147. Pytanie co ty na tym chcesz robić, bo nie da ukryć się, że funkcjonalność to i wydajność i wybór tylko Windowsa. Jak wydajność to znowu problem baterii. Jak coś na androidzie to znowu raczej zabawka a nie funkcjonalność. Swego czasu użytkowałem Dell XPS 11.6, fajna sprawa. Małe, wygodne, wydajne. Tyle, że kosztował mnie 2800zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Asus T100 z dyskiem SSD i win 8.1 - długie wyniki pracy na akumulatorze. lub Asus T200 z dyskiem SSD Ewentualnie taniej Acer switch 10 - podobny do Asusa T100 lecz troche słabiej wyposazony. Wszystko 2GB ramu. Czy ram jest aż tak drogi, te urządzenia za niesamowicie tanie by tworzyć takie twory? Jest w ogóle możliwość rozbudowy ramu w tych cudach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieter2_12 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) asus t100ta z i atomem A takie cudo? Edytowane 9 Marca 2015 przez pieter2_12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...