muszyna Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Jak w temacie. Może mi ktoś polecić dysk twardy - 2 TiB najlepiej. Dysk potrzebny do rejestratora kamer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitras Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 WD seria RED oraz seagate VX, ja osobiscie uzywam 3TB seagate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszyna Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Dzięki, nawet wyskoczyło mi w wyszukiwarce więc zaraz będę mógł zakupić. Najwyzej będę podmieniać częściej jedno Terabajtowe Super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Po pomoc tu trafiłeś czy pospamować? http://www.wdc.com/pl/products/products.aspx?id=1210 w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...