ewenement22 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Witam mam następujący problem. Wszystko wszystkie pliki .exe i skróty otwierają się w wordpadzie. Podczas startu systemu Ściągnąłem otl i frst na drugim komputerze i na pendrive przeniosłem na laptop z problemem ale tych programów również nie mogę otworzyć z tej samej przyczyny. Po starcie systemu automatycznie otwiera mi się 5 plików w wordpadzie rundl32.exe, PrnStatusMX.exe, ETDCtrl.exe, CisTray.exe, RAVCpl64.exe. Co robić bardzo proszę o pilną pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 https://www.google.pl/search?q=everything+opens+in+wordpad&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=Palemoon:en-US&client=palemoon&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=S40VVabPMpXeasv-gvgE Poczytaj i spróbuj podanych metod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...