kaczor1226 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam, Płyta główna MSI B85-G43 GAMING Chłodzenie CPU SilentiumPC Fera 2 Procesor Intel Core i5-4590 3.3GHz Dysk SSD Crucial MX100 128GB Pamięć HyperX Savage 2x4GB 1600MHz Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 970 Zasilacz SilentiumPC Supremo M1 Gold 550W Wybrana obudowa to: Obudowa SilentiumPC Gladius X60 Pure Black... Zamówienie jest już zamówione ale mamy niedziele więc dzwoniąc jutro rano mogę to jeszcze zmienić, zastanawia mnie zmiana na obudowę Corsair SPEC-03 wersja LED ORANGE ponieważ dają 3 wiatraki a nie 2 jak w wersji RED nie wiadomo czemu to tylko kolor diody. Zastanawiam się ponieważ obudowa ma okno i więcej miejsca na kartę graficzną, ale czy jest tak samo dobrze wietrzona i filtrowana jak x60? (Do x60 okno można dokupić jeśli ją pozostawię za jakiś czas pewnie okno dokupię). Z wymiarów karty i obudowy w x60 powinna wejść prawie na styk ale jest zdjęcie od kogoś gdzie widać ,że to aż nie taki styk. Tu zdjęcie http://zapodaj.net/f...95b426.jpg.html Nie wiem która ostatecznie wybrać, ważniejszy jest dla mnie jednak przepływ powietrza i dobrej jakości filtry jeśli w x60 to wypada lepiej kiedyś okno dokupię, a może jednak to SPEC-03 Orange będzie lepszy? W której obudowie jest chłodniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Doprecyzuj tytuł tematu PILNIE!!!!111one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...