Slayer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No właśnie. Co powiecie na Yamahe XJ 600S z 1992 roku czerwoną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ja bym w tej cenie szukał Hondy CBR600F. Tylko pewnie ciężko znaleźć dobry, niezjechany egzemplarz... Ta Yamaha mi się średnio podoba... Ale może być całkiem porządnym motorkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Chodzi mi, żeby w miarę nic nie robić przy nim, wsiadam, leję beznynę i jadę- czyli wszelkie "klasyki" odpadają. Choppera czy innego crusiera w tej cenie raczej nie dostanę, no i lepiej, żeby był to motor już z lat 90-tych, bo te wszelkie "ściagacze" i "zacinaki"z lat 80-tych to raczej już zajeżdżone maszyny. Moim zdaniem na plus zaliczyć można chłodzenie powietrzem- prostrza konstrukcja oznacza mniejsze problemy z serwisowaniem. Sprzęt ma 50 koni, ale silnik to 600-ta, czyli moment obrotowy jest niezły ;) Ta Yamaha wydaje mi się być ok- gość sprowadził z Niemiec chyba 3 lata temu i miała rozwaloną owiewkę i lekko porysowany lakier( pare malutkich rys- nawet nic nie robił tylko owiewkę nową założył). Mi się nawet podoba :) Moze jeszcze coś starguję ;) Chyba, że znajdę coś ciekawszego. PS-moze dziwne porównanie- ale w grze GTA:Vice City był bardzo podobny motorek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W sumie dobry pomysl, Popatrz jeszcze na Suzuki GS500, rowniez spokojny motorek, tyle ze troche tanszy w utrzymaniu. Niestety zupelnie bez owiewek, ale zawsze pozniej mozesz sobie dokupic. Jak na poczatek, to super. Aha i nie pchaj sie w zadne CBR, i inne sporty za te pieniadze, bo jedyne co bedziesz mogl robic to patrzec na ten zlom. Przeciez to strach jezdzic na takich zdezelowanych motorach. Gumowych drzew! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Taki chcesz kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Fajny. 7 tys. powiadacie, jak z foczką, to biore z miejsca :twisted: 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No właśnie o tym mowa :) Właściwie jest to chyba nawet ten sam, bo jakoś ta dziewczyna ze zdjęcia bardzo podobna :) Hej Suchy- ta Yamaha była jeżdżona przedtem przez jakiegoś dziadka 65 czy 67 lat i 25 letnią dziewczynę- mam wrażenie że to ten sam motor, bo w necie nigdzie czerwonego modelu nie mogłem znaleźć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ja znalazlem tak: www.google.com - Yamaha XJ 600S Pierwszy linkz gory: http://www.bikepics.com/yamaha/xj600s/ Wybieram 92 rocznik... all photos of this motorcycle No i wylookalem ze jakas laska stoi wiec dalem taka fotke. Tam jest napisane ze ona jest z Kanady :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ha- ale daje słowo- już myślałem, że jesteś jakimś kumplem tego gościa z giełdy- dziewczyna o której pisałem jest jego żoną ;) Ale fakt- bardzo podobna- a maszyna identyczna! PS- znacie może cenę giełdową takiego motocykla? Może jakieś ew. inne oferty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 http://www.anonse.pl/index2.php?action=ogl...nie&id=35396779 http://www.anonse.pl/index2.php?action=ogl...nie&id=35396004 http://www.anonse.pl/index2.php?action=ogl...nie&id=40014331 Może to da jakąś orientację... PS Cofam swoją propozycję Hondy CBR600F. Dopiero zobaczyłem, że w tej cenie to dostaniesz rocznik 86-87 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dzieki Krootki. Teraz wiem, że nie była to okazja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 No tak, ale jeśli jest naprawdę super utrzymana i użytkowana spokojnie to można się stargować paręset złociszy i można kupować. Teraz cieżko coś sprzedać i można kupić auto lub motor spooooro poniżej ceny wywoławczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 do 7 tys mozesz kupic gs500e w b.dobrym stanie i w miare nowy motocykl.chyba ze cie nake biki nie interesuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...