LuZaczek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mam pytko odnosnie Neo+ bo chcialbym przejsc z SDI na w/w. Jednak problem w tym ze w regulaminie jest wzmianka ze nie mozna jej uztwac poza lokalem. Hmmmm czy nawet jakbym ja podzielil to kolesie by to mogli sprawdzic. Jesli tak to jak? Czy jest ktos wogole taki kto ma Neo+ podzielone na siec? Sorka za lamerskie pytanie ale jesli chodzi o lacza i tym podobne to jestem lama 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Uwierz mi że aby z kompletnej lamy w tych sprawach zrobić się zorientowanym gościem wystarczy trochę samozaparcia, oraz poszperania na forum i w necie. Wiem coś o tym :wink: . Więć SZUKAJ bo to było już dziesiątki razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Sorka sorka i jeszcze raz sorka, prosilbym o zamkniecie tego topica..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...