sts Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam Laptop jak w tytule ( Samsung n150 Plus), problem z dostępem do internetu. Laptop kupiony w Tmobile, otrzymałem razem internet z tej sieci (karte sim wkłada sie pod baterią, jest modem i anteny w laptopie). Internet działał do pewnego czasu bez problemów (kilka miesięcy). Po pewnym czasie laptop przestał widziec kartę sim (tmobile), przywróciłem system do ustawień fabrycznych (na których wszystko działało bez problemu), lecz nadal lap nie widzi karty sim, karta simy wkładana w kilka różnych telefonów (po wpisaniu pinu) internet działa bez problemów. Do laptopa włożyłem kartę sim Orange (na próbę) bez problemu karta jest widoczna, jest zasięg i jest internet z tej sim. Orange Tmobile Próbowałem podkładać coś pod kartę sim (Tmobile) lecz karta jest jak nowa i raczej nie wymaga takich zabiegów, dalej bez rezultatów. Na co zwrócić uwagę jak to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Leć do salonu z kartą i lapsem niech sprawdzą na miejscu. U wujaszka też się takie coś zrobiło tylko w routerze i niby karta się zepsuła tylko od czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...