Kwiecień Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Właśnie zacząłem myśleć nad zakupem nowego sprzętu wędkarskiego. Do wydania mam ~400zł. Planuje kupić 2 wędki i jeden kołowrotek. Wędki to feedery lub pickery a kołowrotek najlepiej jakiś 5 łożyskowy, gruntowy ze szpulą o pojemności 0,20 200m i najważniejsze żeby nie był za duży. Prosze Was o pomoc w wyborze sprzętu. Wędki muszą być min. 3.6m. Oto adresy stron ze sprzętem: www.pirania.pl , www.naryby.sklep.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Hmm tak to Ci nie powiem. Ojciec duzo łowi. Ale On to ma wędki za 500 zł jedna :D Więc wypasu nie kupisz, może jedną wedkę i kołowrotek ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 moge ci muche zrobic za 400PLN :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 uuuu troche mało kaski masz. Ja właśnie wróciłem z kaszub gdzie łowiłem ryby(udało mi się złowić 1 kilogramowego szczupaaka). Za 500 zł to kupisz wędkę za 350 kołowrotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 oczywiście kupi kije i kolowrotek do 400pln ale nei licz na 5 lozysk w kolowrotku czy na 200m szpuli albo dobry teleskop kija ... radze kupic po za 250 wedzisko + kolowrotek 150 z "jesiennej" kolekcji :) przynajmniej nie w Wawie za takie pieniądze ... za 400 to w teren łowiecki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wy coś mało wiecie... Bdb. feeder kosztuje 189zł, picker 150zł, 2 kołowrotki po 8 łożysk każdy po 80zł. Wychodzi 499zł więc idealnie. I zapomniałem poprawić że do wydania mam nie 400 tylko 500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hehe no rob jak chcesz ale ja kolowrotka z "Fiq Miq" 8 lozyskami za 80zeta bym nei kupowal . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie fig mig tylko orginalny Byron!!!!! Nie fiq miq tylko orginalny Byron!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 na mnie nie licz... ja sie znam na łowieniu nie na sprzęcie... ja łowie na jakims ruskim kiju i amerykańskim kołowrotku... i łowie duzo rybek... a najwiecej sie łowi na bambusa z żyłka i haczykiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja mam kolowrotek Shimano 3000 GT i wędke Dragon z limitowanej serii Salmo Express. Wędzisko super złowiłem na nie kilka szczupaków, kołowrotek mam dopiero od kilku miesięcy ale znakomicie się sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Polecam pouszeke po piwie, sznurek, plasteline, i wygietego gwozdzia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...