dragongc Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Poszkuje jakiejs dobrej stronki (czyt. wszystko za darmo :D) z fajnymi bajerami do Noki 6610. Jak ktos posiada jakis link niech sie podzieli :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 dzis niedziela wiec nikt sie nie dziela; popros jutro; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Poszkuje jakiejs dobrej stronki (czyt. wszystko za darmo :D) z fajnymi bajerami do Noki 6610. Jak ktos posiada jakis link niech sie podzieli :-) Hmm, oczywiscie chodzi ci o soft :?: a nie o aparat cyfrowy lub obudowy za darmo :P [joke :twisted: ] Dzis niedziela, wiec ja bede dobry i sie podziele: http://www.marqu.website.pl/pmtg/java/ -> jest tam zbior stron do gier, programow, itp, wszystko w javie pod telefony, nie tylko for Nokia. I oczywiscie wiesz ze potrzebujesz kabelka lub Irdy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 mam irde - :-) dzieki wielkei zaraz obadam co to za stronka. Jesli jet ktos jeszcze chetny do podzielnia sie wiedza niech sie nie krepuje i smialo wali tu z adresem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jak sie odezwiesz na PW i dasz jakis namiar na ftp'a to wrzuce troche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ja zassałem sobie przez dc++ kilkadziesiat gierek i programów w javie, w sumie 4mb około, wiec moge wrzucic gdzies jak chcesz, daj tylko namiary na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a mozesz wyslac na email?? chwilowo Moj FTP odmowil posluszenstwa a niestety mam do niegho kilka kilometrow :-) Jak bys mog to wysli na maila: dragongc@konto.pl albo dragongc@o2.pl. Bede wdzieczny. A i jeszcze jedno - jak bedziesz wysylal to tylko te na 6610 poniewaz te z 3510i nie chodza za dobrze u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Zobacz moze tutaj jeszczecos znajdziesz: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=429272#429272 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...