pyotrec Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wlaśnie kupilem new compa (Pentium 4 3,06 gh, Ge Force 5600 MX czy, cuś takiego 256 mb, RAM 512, plyta Intela, magistrala 800, monitor LCD 17" Samsung) i podczas ładowania Windowsa (98), niekiedy, włącza się pierwszy raz obraz Windows, poźniej drugi, i kiedy ma się pojawic pulpit nie pojawia się nic, wtedy musze go zrestartowac, i dopiero się wlącza, co mam robić ?, co jest tego przyczyną ?, bardzo prosze o pomoc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Z buta go ;] (joke) 1. co Cie skusiło na zainstalowanie tego windowsa na takim kompie? :) 2. istrukcja do łapy i sprawdz ustawienia biosu 3. instaluj w2k (windows 2000) or Xp. to narazie tyle zobaczymy co dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 heh, miałem podobnie :) zacząłem naciskać wszystkie klawisze i po jakimś czasie urychomił się :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Instaluj XP :twisted: taki komp jak marzenie i na 98 jechać :lol: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Instaluj XP :twisted: taki komp jak marzenie i na 98 jechać :lol: :evil: nie takie marzenie bo ma FXa :lol: ;) ok a teraz powaznie na dzisiejszych configach winda 9x lubi se poswirowac ja juz dawno musialem o niej zapomniec i zapomnialem :D jednym slowem instaluj system z serii 2k/XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 prawdopodobnie winda nie za ciekawie dobiera przerwania i coś się gryzie. Jak poprzednicy radzę zmienić os na XP, z nowszymi urządzeniami działa znacznie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrec Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dzięki za szereg porad, właśnie zamierzalem qupić wina xp, ale najpierw chcialem wyjasnic tą sprawę, nowięc nie pozostaje mi nic innego jak wkladac plyte i ruszamy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...