Ghazi Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Oto 2 linki: www.p2p.xp.pl www.p2p.kgb.pl Który layout waszym zdaniem będzie lepszy dla tematyki programów p2p? P.S. Jak ktoś jest chętny do współprowadzenia strony - zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A opcja żaden gdzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://www.p2p.kgb.pl/ tresc jest zbedna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jak dla mnie to opcja pierwsza jest duzo lepsza od drugiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 IMHO pierwsza, ale potrzebuje jeszcze troszke szlifowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no popatrz a ja nie moge uploadowac plikow na kgb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 kgb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a mnie sie więcej KGB podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Kgb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...