Pitbull82 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wie ktoś skąd można zassać teledyski w/w wykonawcy?? Bo szukałem wszędzi, nawet na Kaaziee i nic nieznalazłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hm....... to moze przez to ze takiego nie ma :D !! ale znam innnego Marilyn Manson :)) polecam: Marilyn Manson - Teinted Love Marilyn Manson - The Beautiful People - LIVE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hm....... to moze przez to ze takiego nie ma :D !! ale znam innnego Marilyn Manson :)) polecam: Marilyn Manson - Teinted Love Marilyn Manson - The Beautiful People - LIVE o to mi chodzi :), i chodzi mi nie o tytuły a oto skąd można je zassać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 kazaa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wie ktoś skąd można zassać teledyski w/w wykonawcy?? Bo szukałem wszędzi, nawet na Kaaziee i nic nieznalazłem :? az nie chce mi sie wierzyc moze miales zly dzien i gubiles Y ? : ) (efekt Marlin) ja polecam teledysk : hmm no nic wiem ale nie powiem : ) zupelnie wylecialo mi z glowy heheh komedia pomylek ale chodzi o 16 track z Antichrist Superstar moze szukajac znajdziesz cos ciekawego dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 dzięki, już znalazłem - rzeczywiście źle pisałem (Marlin) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a nie mowilem ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hm....... to moze przez to ze takiego nie ma :D !! ale znam innnego Marilyn Manson :)) polecam: Marilyn Manson - Teinted Love Marilyn Manson - The Beautiful People - LIVE to ty tez znasz innego ?? 8O ;) nie Marilyn tylko Marylin Manson ;) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hm....... to moze przez to ze takiego nie ma :D !! ale znam innnego Marilyn Manson :)) polecam: Marilyn Manson - Teinted Love Marilyn Manson - The Beautiful People - LIVE to ty tez znasz innego ?? 8O ;) nie Marilyn tylko Marylin Manson ;) :? na płycie mam napisane Marilyn Manson więc Sect0r napisał dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 kiedys mialem faze na mansona .. ostatnio zaczalem sluchac czegos innego .. a co do tytulu piosenki do ktorej teledysk sugerowalem sciagnac jest to Man that you fear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hm....... to moze przez to ze takiego nie ma :D !! ale znam innnego Marilyn Manson :)) polecam: Marilyn Manson - Teinted Love Marilyn Manson - The Beautiful People - LIVE to ty tez znasz innego ?? 8O ;) nie Marilyn tylko Marylin Manson ;) :? jesli czegos nie wiesz ! nie pisz !! btw. ma ktos moze koncert mansona dvdrip ac3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 taa przyznaje sie do bledu ;) widocznie zle mam napisane ale musze przyznac ze na niektorych stronkach pisza tak jak ja napisalem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 MArlin to ryba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...