Skocz do zawartości
mihalo

programy od wysylania smsów

Rekomendowane odpowiedzi

chyba raczej żaden bo era ma zablokowaną bramkę, tylko abonenci ery mogą wysyłać sms-y.

Jestem abonentem ale na <span style="color:red;">[ciach!]</span> mi sie logować nie lubie takich dupereli ,po<span style="color:red;">[ciach!]</span>a era

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to sobie zalazylem odrazu jak tylko era zabklokowala smsy z netu i jakos rachunek za abonament dostaje normalny - zadnych dodatkowych oplat. To kosztuje 1 smsa bo musisz do nich wyslac a oni ci w smsesie zwrotnym login i haslo przysylaja !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba raczej żaden bo era ma zablokowaną bramkę, tylko abonenci ery mogą wysyłać sms-y.

Jestem abonentem ale na <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mi sie logować nie lubie takich <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ,<font color="#FF0000">[ciach!]</font> era

Też na początku byłe wq.....y, ale jak przeanalizowałem(cholernie długi wyraz heh) to posunięcie Ery ma sens, nie tylko, jeśli chodzi o zmniejszenie wysyłanych esesmanów za darmo i tym samym większej kasy z płatnych, ale i dlatego że teraz, jeśli masz dostęp do sieci, w której wszyscy użytkownicy wychodzą na świat pod jednym IP to szanse na wysłanie przez Ciebie esesmana są nikłe, bo 10 pęknie w ciągu godziny jak nie krócej, a teraz każdy, kto się tam zaloguje ma 10 esesmanów na swój login i hasło.

Przeciez napisalem !!

Z bramki na www.miastuplusa.pl mozna wysylac smsy do ERY

Tylko trza sie zarejestrowac co kosztuje tyle co jeden smses ...

Pozdro

Wsjo fajnie tylko że żeby sie tam zalogować trzeba mieć phona w Plusie a w EraOmnix nie, nawet nie trzeba mieć telefonu wystarczy e-mail.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi