mihalo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 jaki polecacie? mój typ semsms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 moj to semsms:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 i moj tez; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja tam smsy wysylam z www.miastoplusa.pl :) SMSy dochodza w "sekunde" a do tego idzie wysylac do ery czego niektore z innych bramek nie moga ... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja tam wolę sesemasik. mały nie wymaga instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A jakiś co można sms-a do ery wysłać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 chyba raczej żaden bo era ma zablokowaną bramkę, tylko abonenci ery mogą wysyłać sms-y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 chyba raczej żaden bo era ma zablokowaną bramkę, tylko abonenci ery mogą wysyłać sms-y. Jestem abonentem ale na <span style="color:red;">[ciach!]</span> mi sie logować nie lubie takich dupereli ,po<span style="color:red;">[ciach!]</span>a era Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Przeciez napisalem !! Z bramki na www.miastuplusa.pl mozna wysylac smsy do ERY Tylko trza sie zarejestrowac co kosztuje tyle co jeden smses ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Przeciez napisalem !! Z bramki na www.miastuplusa.pl mozna wysylac smsy do ERY Tylko trza sie zarejestrowac co kosztuje tyle co jeden smses ... Pozdro A poźniej trzeba coś płacić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja to sobie zalazylem odrazu jak tylko era zabklokowala smsy z netu i jakos rachunek za abonament dostaje normalny - zadnych dodatkowych oplat. To kosztuje 1 smsa bo musisz do nich wyslac a oni ci w smsesie zwrotnym login i haslo przysylaja !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 semsms oraz pluginy do Mirandy. Z Semsms mozna wysylac do Ery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wlasnie z semsms mozna wyslac do ery.... rejestracja na takiej jednej bramce i masz 15 smsow na tydzien (w ramach tego sa FLASH smsy za free:!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 chyba raczej żaden bo era ma zablokowaną bramkę, tylko abonenci ery mogą wysyłać sms-y. Jestem abonentem ale na <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mi sie logować nie lubie takich <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ,<font color="#FF0000">[ciach!]</font> era Też na początku byłe wq.....y, ale jak przeanalizowałem(cholernie długi wyraz heh) to posunięcie Ery ma sens, nie tylko, jeśli chodzi o zmniejszenie wysyłanych esesmanów za darmo i tym samym większej kasy z płatnych, ale i dlatego że teraz, jeśli masz dostęp do sieci, w której wszyscy użytkownicy wychodzą na świat pod jednym IP to szanse na wysłanie przez Ciebie esesmana są nikłe, bo 10 pęknie w ciągu godziny jak nie krócej, a teraz każdy, kto się tam zaloguje ma 10 esesmanów na swój login i hasło. Przeciez napisalem !! Z bramki na www.miastuplusa.pl mozna wysylac smsy do ERY Tylko trza sie zarejestrowac co kosztuje tyle co jeden smses ... Pozdro Wsjo fajnie tylko że żeby sie tam zalogować trzeba mieć phona w Plusie a w EraOmnix nie, nawet nie trzeba mieć telefonu wystarczy e-mail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Na ere i w ogóle na cały świat można wysyłać ze strony 1stwap czy jakoś tak tylko trzeba sie wcześniej zarejestrować. Zresztą semsms m in korzysta z tej bramki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...