savage123 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 cześć, ostatnio gdy grałem w csa z kumplami, wyłączył mi się komputer, pomyślałem sobie, że znów się wyłączył, bo wtyczka nie była dociśnięta no i okej, bez nerwów próbuje odpalić 2 raz - nic, nie odpala się, no i wtedy zasilacz mi po prostu się jakby nie wiem, spalil/zepsuł? Nieważne, kontynuując, mam problem ze znalezieniem zasilacza do mojego staruszka, za każdą pomoc będę mega wdzięczny :) budżet to 130 zł. Parametry starucha; karta; nvidia gts 450 procek; amd athlon ii x4 640 [raczej, nie pamiętam dokładnie]. jeśli jest coś jeszcze potrzeba, to prosiłbym o odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 http://www.morele.net/zasilacz-chieftec-gpa-400b8-400w-80-bronze-bulk-625840/ coś mało widać w morele w takiej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...