caspero5 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Jestem na etapie zakupu laptopa. Mam okazję(?) kupić laptopa o podanej niżej specyfikacji. Nie znam się kompletnie na laptopach zawsze kożystałem z blaszaka. Laptop zakuiony został w lutym, od tego czasu był nieużywany, wynegocjowałem cenę 1600. Moje pytanie czy warto i jakie plusy i minusy tego laptopa. Potrzebuje laptopa ponieważ wyjeżdżam na studia za granicę do Australii (może lepiej kupić coś na miejscu nowego ?). Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam K. Asus r553l Karta geforce 840m 2giga dysk 1t era 4giga 4 ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caspero5 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Procesor i7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caspero5 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki. :) Może jeszcze coś zbić powinienem ? I wiesz może jak ten laptop się sprawuje (brak informacji w internecie)? Mam jeszcze jedną okazję hp EliteBook 8440p za 900 zł. 3 letni poleasingowy. Co myślicie o tym ? I5 4gb ram Hdd250gb Edytowane 9 Lipca 2015 przez caspero5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...