Spider22 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 http://www.morele.net/monitor-lg-23mt75-23mt75d-pz-642911/ Zalerzy mi na monitorze z tunerem TV wiem że ten monitor ma tuner DVB-T ale ja nigdzie nie mogę znaleść informacji czy obsługuje kanały analogowe (mam jeszcze takie w kablówce UPC)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Jeśli producent nie podaje takiej informacji znaczy, że nie posiada takowego tunera. Wątpię abyś znalazł monitor z tunerem analogowym w nowych modelach - żaden producent nie będzie pakował technologii, która wyszła z obiegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider22 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Teoretycznie taki tuner jest w każdym TV sprzedawanym w sklepie. Więc jeści ten monitor to TV logicznie myśląc może mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 W euro podają, że ma analoga, ale ja bym się zwrócił do LG i dowiedział u źródła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Ja mam starszy model M2752D i ma wbudowany tuner analogowy, DVB-T i DVB-C i złącze kart CI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...