Liquid Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Mam 2x128MB 133MHz, z tym tylko że są to różne kości i mają inne parametry(tak mi się wydaje). Jak chodzą na 133 i 3 to są zwiechy, jak ustawie 133 i 2 to czyta mi tylko 128MB. Teraz nawet jak ustawie 100 i 3 też mi się komp wali :x Co radzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 sprzedac obie kupic jedna 256 ... isc do kumpla dac mu piwo ... dac swoja 128 i podmienic jego ... zakladam ze obie kosci sa sprawne tylko ze soba nie chca współpracowac?, bo w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a kumpla nie chce zebys robil ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 To chyba jedyny sposób. A lepiej może jedna kostka 256MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Próbowałeś zamieniać je miejscami w gniazdach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Sprawdź jeszcze jak będą chodziły osobno, bo może jednak jakaś jest zepsuta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Ja w kompie mojego starego m ialem tak samo 2 x 256 nie chodziło poszedłem ze starym do sklepu i jusz mielismy 1 x 512 i bylo all dobrze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...