lockhed Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Panowie i panie ;) mam taki problem. TYmczasowo dysponuje tylko MIDI towerem wiec nie zmieszcza mis sie 2 zasilacze. W zwiazku z tym sklanialbym sie raczej ku 1. I mam pytanko - co kupic ? Co myslicie o tym zasilaczu ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14440875 czy moze lepiej kupic Chieftec 360W HPC-360-302-DF ? A moze wogole olac te zasilacze i kupic cos innego (tanszego) x 2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Panowie i panie ;) mam taki problem. TYmczasowo dysponuje tylko MIDI towerem wiec nie zmieszcza mis sie 2 zasilacze. W zwiazku z tym sklanialbym sie raczej ku 1. I mam pytanko - co kupic ? Co myslicie o tym zasilaczu ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14440875 czy moze lepiej kupic Chieftec 360W HPC-360-302-DF tak własnie zrób kup chiefteca masz gwaranta dobrego zasilacza a ten 400w to jakiś szajs co mnie na nawet 300 wat realnej mocy tylko na naklpejce pisze 400W ja bym brał chcifteca i tylko to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 No ten HK to az taki zly nie jest, ale jak wezmiemy pod uwage cene to Chieftec i tylko Chieftec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Bierz chiefteca . Za 299 masz juz 420 W z dual fanem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dzieki za odpowiedzi. A mozna jeszcze zapytac jak wyglada sprawa zamowienia z www.chieftec.pl ? Ile to trwa, czy maja sprzet "na stanie", i jak sie placi (przelew, za zaliczeniem) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Bierz chiefteca . Za 299 masz juz 420 W z dual fanem . na chieftec sa po 279 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...7&cennikb=grupa - 360W Chieftec z DF i aktywnym FPC za 226zł :twisted: 420W tez byly, za niewiele wiecej (duzo mniej niz na np. www.chieftec.pl)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dzieki Mateusz ale sajt mi wogole nie chodzi :( Myslalem ze na chieftec.pl bedzie najtaniej ale widze ze chyba nie ;) Moze ktos wie gdzie mozna lyknac HPC-420-302-DF taniej niz za 279 (cena na chieftec.pl) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 jak to nie chodzi ? mi chodzi... co prawda wolno na moim laczu ale chodzi :? W historii znalazlem ze 420W byl za 252zł :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Bierz chiefteca . Za 299 masz juz 420 W z dual fanem . na chieftec sa po 279 pln w Krakowie -> www.rom.pl były po 260 (sam za tyle kupiłem) :D teraz 279 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 kupiłem ostatnio Chiefteca 360 i troche się zawiodłem lepiej dopłać do wersji dual fan z aktywnym pfc bo podobno dużo lepiej trzyma napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Czym sprawdzacie napiecie ? Sisoft SAndra ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Bierz chiefteca . Za 299 masz juz 420 W z dual fanem . na chieftec sa po 279 pln w Krakowie -> www.rom.pl były po 260 (sam za tyle kupiłem) :D teraz 279 :( ja tez swojego kupilem za 260 pln dual fan i activ PFC ale u siebie w Bino Computers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Bierz chiefteca . Za 299 masz juz 420 W z dual fanem . na chieftec sa po 279 pln w Krakowie -> www.rom.pl były po 260 (sam za tyle kupiłem) :D teraz 279 :( ja tez swojego kupilem za 260 pln dual fan i activ PFC ale u siebie w Bino Computers Lagier, i jak sie sprawuje zasilaczyk :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Bierz chiefteca . Za 299 masz juz 420 W z dual fanem . na chieftec sa po 279 pln w Krakowie -> www.rom.pl były po 260 (sam za tyle kupiłem) :D teraz 279 :( ja tez swojego kupilem za 260 pln dual fan i activ PFC ale u siebie w Bino Computers Lagier, i jak sie sprawuje zasilaczyk :?: jak narazie pierwsze wrazenia bardzo OK. Musze cooler zmienic bo strasznie "wyje" ;) zasilki prawie nie slychac. No ale do rzeczy +5 = +-5.03 +12=+-12.30 poki co wszystko OK. Spodobalo mi sie 9xmolex wtyczka do wentyla na 12v elegancko obudowany "peczek" kabli zasilania idacych do mobo. No i jego waga cholernie ciezki jak go sie trzyma w rece ma sie wrazenie ze buda moze nie wytrzymac ;) :D Narazie jestem zadowolony i mam nadzieje ze dlugo bede. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...