mariuh Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mam kupić kompa i co patrze na opisy ludzi,to albo mają Epoxy albo Asusy.Solteków jak na lekarstwo.Teraz mam Solteka i jest do podkręcania jak znalazł,tylko teraz rodzi się pytanie:Czy inne płyty są jeszcze lepsze?Możecie mi pomóc? Planuje kupno Solteka SL-KT 400A AGP8x pod XP 1900+.Dobry pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ja bym na twoim miejscu bral solteka SL-75FRN/2 :) niektorzy wyciskaja na nim fsb powyzej 220 bez vmodow :D naprawde wypasiona plyta na nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Soltek'owcow na tym forum Ci dostatek :wink: Bierz FRN2-L na nForce2 Ultra 400 - ok.390zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuh Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A jak wygląda overclocking na tej płytce?Moja ma chyba wszystko co trzeba,ale jej czas już minął(kt 133A).Co ta płyta ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Chlopie,prosze,blagam......poszukaj.Wpisz w wyszukiwarce FRN2 i juz masz kopalnie wiedzy na temat tej plyty (patrz podpis :arrow: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuh Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dobra.Wpisze i zobacze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dobra.Wpisze i zobacze :P no,masz szczescie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...