DR.Zepsu Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mam banalne aczkolwiek dla mnie bardzo ważne pytanie. Może takie już było ale nie mogłem znaleźć na forum. Mianowicie chodzi mi o to czy Radeon 9500 Pro Herculesa będzie pasował do slotu AGP na ASUSie A7V266?? Nie jestem pewien, a nosze sie z zamiarem kupna tej kartyi nie chcialbym kupic jej na próżno. Z góry dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a dlaczego mialby nie pasowac? na pewno bedzie pasowal tylko bedzie chodzil na agp 4x, przez co straci na wydajnosci (malutko wiec no problem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 wielkie dzieki tak myslałem ale pewności nigdy za wiele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...