AirAd01 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam , od niedawna jestem posiadaczem laptopa Lenovo z710 ideapad . Laptop spisuje mi się całkiem pozytywnie ale gdy klikam F1 , F2 ... F12 to mam zbindowane wyłonczanie dzwięków itp .. więc mam pytanie to was czy wiecie może jak to wyłonczyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Instrukcja laptopa o tym milczy? Pisz po polsku. Zakładaj tematy w odpowiednich działach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Laptopy Lenovo domyślnie klawisze funkcyjne mają załączone bez kombinacji Fn (okolice alt/ctrl) + klawisze Fx (F1/F5 itd).Uruchamiamy system Bios (przy wyłączonym laptopie naciskamy mniejszy przycisk obok przycisku Power, z taką 'zakręconą' strzałką, z menu wybieramy Bios Setup i enter); W Bios zakładka Configuration tam będzie opcja z 'Hotkey' nazwie, przerzucamy ustawienia z obecnego na drugie dostępne, zapisujemy, wychodzimy z BIOS;Od teraz żeby zadziałały klawisze multimedialne wybieramy Fn + dany klawisz funkcyjny; 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...