golansky Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Witam, szukam nowgo smarphona najlepiej z androidem choć warunek nie konieczny, z dobrym aparatem przynajmniej 8 mpix albo i wiecej,z 1 gb ramu i dwurdzeniowym procesorem. Cena nie może przekroczyć 500 zł. W propozycjach mogą być aukcje z allegro Pozdrawiam Edytowane 5 Września 2015 przez golansky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPX_pl Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Domyślam się,że szukasz używanego smartfona tak? Możesz poczekać aż nieco stanieje i szykowac się do kupna nowego LG G2 mini,który spełnia Twoje wymagania,to dobry telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 LG G2 mini ma kiepski aparat i wyświetlacz 540 x 960 przy prawie 5 calach poluj na xperie Z, tylko taką z polskiego salonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Prawdopodobnie jesteś w stanie kupić w lombardzie Note 2 w tej cenie, Galaxy S3 i http://allegro.pl/lg-g2-gwarancja-pl-menu-2kolory-32gb-i5565667399.html http://allegro.pl/lg-g2-miesieczny-gwarancja-23m-bs-okazja-i5669094188.html- ciekawe za ile puści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 LG G2 mini ma kiepski aparat Skąd taki wniosek? Bo za nic nie mogę się z nim zgodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Skąd taki wniosek? Bo za nic nie mogę się z nim zgodzić. jak najbardziej logiczny, xperia ma ponad 5mpx więcej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Mam Xperię Aqua M4, zdjęcia tragiczne jakościowo, nieostre, mega wolne wykonywanie zdjęć. Jak mi się nie trafił wadliwy egzemplarz, to naprawdę, żenada mimo 13mpx. Mój notek 2 robi o niebo lepsze, a nie ma OISa. Aqua zresztą też, co w telefonie 2015 skandal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Mam Xperię Aqua M4, zdjęcia tragiczne jakościowo, nieostre, mega wolne wykonywanie zdjęć. to akurat nie dziwne, wystarczy poczytać kilka recenzji w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 to akurat nie dziwne, wystarczy poczytać kilka recenzji w necie Na ten czas jeszcze nie było i to tel służbowy do gadania, do tego się nadaje. Natomiast jego 13mpx można od du.. rozbić prawdopodobnie elektronika lub soft skopali, lub mam wadliwy. http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiam4aqua/test/935/6/ Nie wyglądają źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 S4 mini. Oczywiście używka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 jak najbardziej logiczny, xperia ma ponad 5mpx więcej :rolleyes: Nie wiem jak u Ciebie z logiką, ale to, że ma 5 Mpix mniej, to nie znaczy, że jest kiepski. Może być co najwyżej słabszy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba40 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) A może Manta Quad Titan? Podobno niezły i w dobrej cenie. Produkty Manta opinie mają coraz lepsze. Tutaj filmik z testów tego smartfona - może się komuć przyda https://www.youtube.com/watch?v=S2PQCQXKL8Q Edytowane 25 Września 2015 przez seba40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catalyst Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Xperia Z lub Samsung S3 lecz z naciskiem na to pierwsze, szajsung oprócz Amoleda który jest dla niektórych wspaniałym wyświetlaczem, nic nie ma. Ale nowego to nie dostaniesz, jedynie używkę ale w bardzo dobrym stanie. Edytowane 25 Września 2015 przez Catalyst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Jeśli S3 to tylko w wersji LTE. To wersja z całkiem innym procesorem i dwukrotnie większą ilością RAM. No i w porównaniu do zwyklej wersji telefon dostał aktualizację do KitKata. Wysłano z Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...