ayem Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tyle widac - co do innych funkcji to moze sa ale ja nie zwrocilem uwagi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ayem masz wodne na chipie mobo i na cpu :?: , jaka masz temp na cpu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 proc i chip chlodzone by cpc z nagrzewnica na ktorej kreca sie 3x80mm@7v nie podkrecony procek temperaturki w spoczynku - proc 39C (po calej noce odpoczynku) chip 39C (j/w) w stresie (kilka godzin gry w pirates of the caribbean) proc 48-52C chip 39-40C na podkreconym ne udalo mi sie go rozgrzac :) bo sie reseci help - jak podniose FSB powyzej 133 (oczywisie lacznie znapieciem) to nie zaleznie od napieca sie reseci - temperaturki jeszcze nie szaleja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ayem, nie wiem co uciebie jest nie tak, moze sproboj dac pamieci na 266 i podkrecaj tylko fsb proca, zobaczysz czy to nie wina pamieci :wink: , potem jeszcze moze zasilka, a potem to juz mobo :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 problem zlokalizowany - moje FSP300GTP od hazyda znowu jest walniete (to juz 3 jaki mi przyslal i znowu zwal) teraz jade na 250W :( ale proc idzie stabilnie na 2200MHz tylko nie mam jak zapodac napiecia bo mi zasilka kompa wylacza po dluzszym odpaleniu prime nawet przy vcore=1.68V :( nie wiem jak na default ale nie bede testowal :( bylem zis w pcprojekcie i na wszelki wypadek wymienilem proca na taki sam w sumie spox - tamten co mialem mial poblask zielony a teraz mam taki pomedzy zielonym i czerwonym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 widzisz wiec to jedna psu :D , teraz tylko jakis chieftec i jazda :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no zbieram kaske na dual fana 360W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...