MuffieOne Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Witam Zastanawiam sie nad zakupem nowego wiatraka dla procesora Athlon 1200@max.1400. Wybor padl na miedziaki tzn. Titan TTC-CU5TB lub Evercool CUD 725. Wiatraki te w zasadzie sa bardzo podobne do siebie ale nie wiem ktory wybrac. Jezeli mozecie cos doradzic to piszcie. I jeszcze jedno. Gdzie w Poznaniu mozna kupic ktorys z tych wentylatorow? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Ostatnio szukałem Titan TTC-CU5TB w Poznaniu i go nie znalazłem. Nawet w actionie, który jest dystrybutroem, więc raczej musisz szukać w necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Jutro dam ci link do testu. Powiem tylko, ze Evercul wygral :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...