Skocz do zawartości
michalak

Asus P4C800 Deluxe i problem

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zamierzam kupić tą płytę i wyczytałem w User Manualu od płyty że

"If installing the ATi 9500 or 9700 Series VGA cards, use only the card version PN xxx-xxxxx-30 or later, for optimum performance and overclocking stability".

Wszystko ok

ale mój 9700 Pro ma xxx-xxxxx-11 ?!

Czy to oznacza, że mój radek nie ruszy na tej płycie?

Update:

W manualu ABITA IC7-G nic o problemach z Radeonami nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy bedzie czy nie wez abita

byłem kilka dni temu w 4maxie-wpadł koles po zalmana 7000 bo ma juz 3 tego asusa -i podobno tak mówił wszystkie maja wade fabryczna-z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pcb na którym zrobione mobo i co za tym idzie wyginaja sie podczas zakładania i usadownienia coolerów

nawet gdyby nie miały zadnych wad wziołbym abita-jest imho znacznie lepszy od tego asus-gniota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy bedzie czy nie wez abita

byłem kilka dni temu w 4maxie-wpadł koles po zalmana 7000 bo ma juz 3 tego asusa -i podobno tak mówił wszystkie maja wade fabryczna-z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pcb na którym zrobione mobo i co za tym idzie wyginaja sie podczas zakładania i usadownienia coolerów

nawet gdyby nie miały zadnych wad wziołbym abita-jest imho znacznie lepszy od tego asus-gniota

Dzięki bertezjusz, biore abita, asusy w dodatku mają problemy z radeonami 9500 i 9700(pro) z serii niższych niż PN xxx-xxxxx-30 a ja mam PN xxx-xxxxx-11 , poza tym ludzie na zagranicznych forach skarżą się że im płyta nieprawidłowo procka wykrywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i spox-cisze sie ze pomogłem w wyborze

mam nadzieje ze bedzie wszystko spox-bo co złego to nie ja-hehhe

ale na powaznie- duzo na zachodnich forach czzytałem o problemach z tym asusem, słyszałem od kilku niezadowolonych uzytkowników a poza tym asus to jak dla mnie juz kompletne dno

niedalej jak godzinke temu kolo mój na gg płacze i ze kupił tego asusa i jego 9700 pro nie chodzi na nim- a mówiłem , trąbiłem ale cóz -on z tych co wiedzą najlepiej i tych tweirdzących ze asus to mercedes wsród płyt - ma za swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i spox-cisze sie ze pomogłem w wyborze

mam nadzieje ze bedzie wszystko spox-bo co złego to nie ja-hehhe

ale na powaznie- duzo na zachodnich forach czzytałem o problemach z tym asusem, słyszałem od kilku niezadowolonych uzytkowników a poza tym asus to jak dla mnie juz kompletne dno

niedalej jak godzinke temu kolo mój na gg płacze i ze kupił tego asusa i jego 9700 pro nie chodzi na nim- a mówiłem , trąbiłem ale cóz -on z tych co wiedzą najlepiej i tych tweirdzących ze asus to mercedes wsród płyt - ma za swoje

A co sądzisz o 2x 256 GeIL Pc 400 albo PC 433? Może wiesz coś więcej ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...