michalak Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dzisiaj zamierzam kupić tą płytę i wyczytałem w User Manualu od płyty że "If installing the ATi 9500 or 9700 Series VGA cards, use only the card version PN xxx-xxxxx-30 or later, for optimum performance and overclocking stability". Wszystko ok ale mój 9700 Pro ma xxx-xxxxx-11 ?! Czy to oznacza, że mój radek nie ruszy na tej płycie? Update: W manualu ABITA IC7-G nic o problemach z Radeonami nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 wspominał lancer o tym napisz do niego, dlatego asus zawsze sucks! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja musze się dzisiaj zdecydować, najwyżej zwróce płytę jak nie będzie z radkiem działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 czy bedzie czy nie wez abita byłem kilka dni temu w 4maxie-wpadł koles po zalmana 7000 bo ma juz 3 tego asusa -i podobno tak mówił wszystkie maja wade fabryczna-z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pcb na którym zrobione mobo i co za tym idzie wyginaja sie podczas zakładania i usadownienia coolerów nawet gdyby nie miały zadnych wad wziołbym abita-jest imho znacznie lepszy od tego asus-gniota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 czy bedzie czy nie wez abita byłem kilka dni temu w 4maxie-wpadł koles po zalmana 7000 bo ma juz 3 tego asusa -i podobno tak mówił wszystkie maja wade fabryczna-z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pcb na którym zrobione mobo i co za tym idzie wyginaja sie podczas zakładania i usadownienia coolerów nawet gdyby nie miały zadnych wad wziołbym abita-jest imho znacznie lepszy od tego asus-gniota Dzięki bertezjusz, biore abita, asusy w dodatku mają problemy z radeonami 9500 i 9700(pro) z serii niższych niż PN xxx-xxxxx-30 a ja mam PN xxx-xxxxx-11 , poza tym ludzie na zagranicznych forach skarżą się że im płyta nieprawidłowo procka wykrywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 no i spox-cisze sie ze pomogłem w wyborze mam nadzieje ze bedzie wszystko spox-bo co złego to nie ja-hehhe ale na powaznie- duzo na zachodnich forach czzytałem o problemach z tym asusem, słyszałem od kilku niezadowolonych uzytkowników a poza tym asus to jak dla mnie juz kompletne dno niedalej jak godzinke temu kolo mój na gg płacze i ze kupił tego asusa i jego 9700 pro nie chodzi na nim- a mówiłem , trąbiłem ale cóz -on z tych co wiedzą najlepiej i tych tweirdzących ze asus to mercedes wsród płyt - ma za swoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 no i spox-cisze sie ze pomogłem w wyborze mam nadzieje ze bedzie wszystko spox-bo co złego to nie ja-hehhe ale na powaznie- duzo na zachodnich forach czzytałem o problemach z tym asusem, słyszałem od kilku niezadowolonych uzytkowników a poza tym asus to jak dla mnie juz kompletne dno niedalej jak godzinke temu kolo mój na gg płacze i ze kupił tego asusa i jego 9700 pro nie chodzi na nim- a mówiłem , trąbiłem ale cóz -on z tych co wiedzą najlepiej i tych tweirdzących ze asus to mercedes wsród płyt - ma za swoje A co sądzisz o 2x 256 GeIL Pc 400 albo PC 433? Może wiesz coś więcej ode mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 JAK cIE NIE OGRANICZA KASIORA TO WEZ TE mushkiny http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6420&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja bym bral twimosy 466, w zaleznosci od procka i @ moze wystarcza nawet na 1:1. Ale geile tez sa dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Zamówienie poszło, musiałem <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2x 256 Geil Pc-400 ze względów ekonomicznych. Reszta tak jak było ustalone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 no i extra jak juz poskładasz zdaj relacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 no i extra jak juz poskładasz zdaj relacje nie ma sprawy za 2 tygodnie bede składał, bo teraz mam 2 tygodniowy obóz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 michalak a jakiego proca tam wsadzasz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 P4 2,4 Ghz FSB800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...