lockhed Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 No tym razem o pamieci ;) Wlasnie wymieniam bebchy w pc i potrzebuje rady. Procesor juz mam - 2500+ XP. Plyta - zdaje sie ze wezme Abita NF7s (ewenualnie epox RDA) Ale jaka pamiec kupic ? Styknie PC-3200 TwinMos (za 200 PLN - http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...9&cennikb=pelny ) bo chyba nie oplaca sie brac o 100 PLN drozszej PC-3700 http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...0&cennikb=pelny mam zamiar wziac 2x256 wiec roznica w cenie jest niemala... (bedzie na poczatek WC albo na dobry zasilacz prawie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 szukaj ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Tu nie chodzi o sens,tylko o kasę!!! Jeśli nie stanowi ona dla Ciebie problemu to nie widzę przyczyny dla której miałbyś tych PC-3700 nie kupić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Moze zle spytalem ;) Chodzi mi dokladnie o to czy oplaca sie zaplacic 50% wiecej za pamieci 400 niz za 333 (400 - 300 PLN, 333 - 200 PLN). Innymi slowy jaka bedzie/moze byc roznica w predkosci dzialania kompa ? 200 PLN to nie malo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 To już teraz nie wiem czy chcesz kupić pamięci PC-2700,czy PC-3700 ??? (raz piszesz tak,raz tak...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Moze zle spytalem ;) Chodzi mi dokladnie o to czy oplaca sie zaplacic 50% wiecej za pamieci 400 niz za 333 (400 - 300 PLN, 333 - 200 PLN). Innymi slowy jaka bedzie/moze byc roznica w predkosci dzialania kompa ? 200 PLN to nie malo.... no wiesz to zalezy jesli masz kaske na zbyciu to bierz 400ki imho wiecej z nich wycisniesz a jesli nie chcesz wywalac za duzo kasy to wystarczy ze wezmiesz 333 twinmosa na kochach m-teca i tez 200 mhz fsb sync osiagniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja bym dozbieral troche kasiory do PC3700,bedziesz mial spokoj z pamieciami na dluuugo.Ja tak zrobilem i jestem zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Sorry Brandi pojebalem taktowania. Oczywiscie chodzilo o 3200 i 3700. Czyli raczej oplaca sie dolozyc te 200 PLN i cieszyc sie lepsza pamiecia. A teraz... moze ktos wie gdzie dostane w dobrej cenie Twinmosy na M-Tecach (sklep internetowy) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Sorry Brandi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> taktowania. Oczywiscie chodzilo o 3200 i 3700. Czyli raczej oplaca sie dolozyc te 200 PLN i cieszyc sie lepsza pamiecia. A teraz... moze ktos wie gdzie dostane w dobrej cenie Twinmosy na M-Tecach (sklep internetowy) ? Z tego co wiem to TwinMOSy PC3700 sa tylko na Winbond'ach i TwinMOS'ach (TMD),na M-tec'ach sa PC2700 i PC3200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Moim zdaniem warto kupić te PC-3700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...