mak777 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Witam! Miał ktoś już styczność z tą grafiką?? Bo nigdzie nie moge znaleźć testów ge forca tej firmy? Ktoś może mi powie jaka będzie wydajność?? Mam do kupienia takiego za 750zł i nie wiem czy się opłaca :( Pozdrawiam m@K mak@radiopkh.org gg 1218735 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 To jest co prawda test 5900 ale porownanie miedzy innymi do 5600 i 5600Ultra ale z 128MB http://www.gamepc.com/labs/view_content.as...=3x5900u&page=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ale ja pytałem o grafę akurat tej firmy!!! Czy ktoś miał już z nią stycznośc i czy się opłaca!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 po pierwsze nie krzycz a po drugie gratuluje odwagi z taka zasilka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 po pierwsze nie krzycz a po drugie gratuluje odwagi z taka zasilka ... Zaryzykował bym stwierdzenie, iż ten Fortron będzie o stokroć lepszy od twojego Deer'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Stary, czy ja gdzieś krzyczałem? Nie wiem czy wiesz ale włączony caps to krzyczenie! A wykrzyknik to stanowczość! I dzięki za gratulacje, ale na "takiej zasilce" hulał mi przez miech ge force fx 5900!! Wiec mi tu nie bajeruj! Pozatym odbiegacie od tematu!! Zadałem proste w miare pytanie, więc odpowiadaj na nie jak możesz a nie nabijaj sobie postów głupimi komentarzami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 po pierwsze nie krzycz a po drugie gratuluje odwagi z taka zasilka ... Zaryzykował bym stwierdzenie, iż ten Fortron będzie o stokroć lepszy od twojego Deer'a. dokladnie tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dobra panowie ;] Wiem że mam cool zasiłkę, ale pomóżcie mi z moim problemem, jutro wysyłam gościowi mojego g-Force 3tit i musze coś kupić! A narazie nie wiem co :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 to ryzykujcie dalej a tak BTW to juz nie mam tego deera ;) aha i czego mnie tu uczysz znak (!) jest w jezyku polskim nazwany jako wykrzyknik ... tak wiec dalej mi tlumacz ze to stanowczosc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 masz recenzje na www.in4.pl jest tam jakis 256 mb 5600. Ogolnie to chyba warto bo niby karta cienka ale pograc se mozna. Napewno lepsza niz Geforce 3 ti (AA Aniso) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mozesz zaryzykowac . zobaczymy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 No chyba zaryzykuje, tylko od qmpla pożycze 100zł ;] Qrcze, co za życie, za 3tyg. bede miał 500zł, a teraz mi brakuje 100 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 oby byla szybsza od tego twojego gf3ti ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 nie oplaca sie tego zmieniac ]; wymienij stryjek siekierke na kijek - kijek z obsluga dx 9 ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Leprze jest ATI :P I tańsze :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 W Końcu kupiłem Asylum Ge Force FX 5600 256DDR (3.6ns) VIVO TV-OUT! Zobaczymy co z tego wyjdzie, prawdopodobnie jutro już go będe miał ;] Wtedy napisze jak się sprawuje ;] A co do Radeonów to 9500Pro są niestety droższe :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ale mogłeś wziąć 9500 czystego i modować :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No tak, ale trzeba znaleźć odpowiedniego 9500 żeby móc zmodować ;] Wogóle to szukałem takiego żeby szło go na 9700 ale nie udało się :( No cóż, ale i tak tego ge forca wyrwałem w cenie poniżej hurtowej ;] A jest nówka ;] Więc jak znajde takiego radka (którego da się zmodować bezproblemowo) to sprzedam tego ge forca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 oby byla szybsza od tego twojego gf3ti ;) mak777 ano właśnie .... mam pytanko ... ile miales 3dmarków 2001 na GF3 a ile masz teraz ?? ja wiem ze FSAA itd itd sa lepsze w FXsie ?? http://service.futuremark.com/compare?2k1=6655855 oto moje compare na 9100 za 312 zł , reszte sprzetu mamy podobną, a mój kumpel kupil wlasnie FX5600 za 7XX zł i ma 9500 ... ZWRÓCCIE UWAGE ze porównujemy bez anizo, i innych dodatków bo tam nowoczesniejsza karta bedzie szybsza ... ale jako ze jeszcze w zyciu nie mialem tak szybkiej karty zeby oplacalo sie w niej wlaczac AA bo zawsze wolalem FPSy i 1024x768, to chce wyników DEFAULTOWYCH BENCHMARKÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Hmm, z tego co pamiętam miałem 8900 z hakiem, ale dysk mi już rzęźi, magistrale mam 155, po formacie myśle że bym miał też z 10000 ;] A jak będzie na FX dopiero się dowiem, bo jutro do mnie dojdzie karta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...