Skocz do zawartości
mak777

PNY Ge Force FX 5600 256DDR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Miał ktoś już styczność z tą grafiką?? Bo nigdzie nie moge znaleźć testów ge forca tej firmy? Ktoś może mi powie jaka będzie wydajność?? Mam do kupienia takiego za 750zł i nie wiem czy się opłaca :(

Pozdrawiam m@K

mak@radiopkh.org

gg 1218735

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, czy ja gdzieś krzyczałem? Nie wiem czy wiesz ale włączony caps to krzyczenie! A wykrzyknik to stanowczość! I dzięki za gratulacje, ale na "takiej zasilce" hulał mi przez miech ge force fx 5900!! Wiec mi tu nie bajeruj! Pozatym odbiegacie od tematu!! Zadałem proste w miare pytanie, więc odpowiadaj na nie jak możesz a nie nabijaj sobie postów głupimi komentarzami!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Końcu kupiłem Asylum Ge Force FX 5600 256DDR (3.6ns) VIVO TV-OUT! Zobaczymy co z tego wyjdzie, prawdopodobnie jutro już go będe miał ;] Wtedy napisze jak się sprawuje ;] A co do Radeonów to 9500Pro są niestety droższe :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale trzeba znaleźć odpowiedniego 9500 żeby móc zmodować ;] Wogóle to szukałem takiego żeby szło go na 9700 ale nie udało się :( No cóż, ale i tak tego ge forca wyrwałem w cenie poniżej hurtowej ;] A jest nówka ;] Więc jak znajde takiego radka (którego da się zmodować bezproblemowo) to sprzedam tego ge forca ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oby byla szybsza od tego twojego gf3ti ;)

mak777 ano właśnie .... mam pytanko ...

ile miales 3dmarków 2001 na GF3 a ile masz teraz ?? ja wiem ze FSAA itd itd sa lepsze w FXsie ??

http://service.futuremark.com/compare?2k1=6655855

oto moje compare na 9100 za 312 zł ,

reszte sprzetu mamy podobną, a mój kumpel kupil wlasnie FX5600 za 7XX zł i ma 9500 ...

ZWRÓCCIE UWAGE ze porównujemy bez anizo, i innych dodatków bo tam nowoczesniejsza karta bedzie szybsza ... ale jako ze jeszcze w zyciu nie mialem tak szybkiej karty zeby oplacalo sie w niej wlaczac AA bo zawsze wolalem FPSy i 1024x768, to chce wyników DEFAULTOWYCH BENCHMARKÓW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, z tego co pamiętam miałem 8900 z hakiem, ale dysk mi już rzęźi, magistrale mam 155, po formacie myśle że bym miał też z 10000 ;] A jak będzie na FX dopiero się dowiem, bo jutro do mnie dojdzie karta ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...