bezimienny95 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Witam na moim laptopie wgrałem sobie windwos 7 i wszystkie sterowniki procz "kontrolel PCI simple comunication " i moje pytanie jest takie co to za sterownik trzeba pobrać i co on robi. Wyczytalem gdzies w internecie ,że to jakieś Intel manegement engine sterownik i moje pytanie do czego on sluzy i czy on jest potrzebny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Wbij w google i tutaj identyfikator urządzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny95 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) ale jak xD? sorry ja w tych sprawach zielony :P. Ok juz znalazłem :P. Wyskoczyło mi jakies "intel management engine" i takie moje pytanie do czego to słuzy ? i czy to jest potrzebne czy trzeba to wgrywać ? Edytowane 29 Września 2015 przez bezimienny95 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Wpisz w google: identyfikator urzadzenia i dowiedz sie co to jest i gdzie. Nastepnie wpisz identyfikator PCI simple comunication w google i odszukaj sterownik pod swoj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny95 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Znalazłem. i wgrałem "intel management engine" Teraz moje pytanie brzmi czy to jest potrzebny sterownik i do czego on służy. Bo wgrałem go i znikneło mi ten wykrzyknik z menadzera zadań i mam dodatkowy program intel me fw agent . a ten program wyszukuje jakis aktulizacji . w google jakos nie jest to opisane do czego to słuzy. Niektorzy piszą by tego nie wgrywać . Edytowane 29 Września 2015 przez bezimienny95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny95 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Zainstalowało mi taki sterownik Intel ME FW Recovery Agent. I on szuka jakis aktulizacji. i pisze ze komputer nie ma połaczenia z internetem. Czy ktos mi moze wytlumaczyć co to mi sie zainstalowalo ? i do czego to słuzy. ale ten kontrolel PCI simple znikło z menadzera urzadzen wiec to napewno ten sterownik musiał być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Mozesz odinstalowac Intel Manageability Engine Firmware Recovery Agent zostawiajac sam sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...