Traczykcw Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Witam, Mam problem z działaniem komputera.Zgodnie z sygnaturą moim dyskiem systemowym jest dysk SSD a dyskiem do danych HDD. Dwa dni temu przekopiowywałem swoje pliki ze starego laptopa na HDD, wszystko było dobrze do czasu kiedy Windows zaczął się ładować przez dłuższy czas. Przekopiowywałem dalej pliki, problem nie ustąpił a nawet się nasilił. W międzyczasie zaczął siadać antywirus Avast, przestał sie właczać w autostarcie, a partycja dysku Hdd na który kopiowałem dane przestała być dostępna/otwieralna. Odłączałem dysk Hdd i startowałem z samym SSD, system ładował się szybko jak wcześnie, wiec nie jest to problem systemu.Co zrobić, proszę o pomoc pilną !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 być może uszkodzony system plików bądź partycja, spróbuj naprawić systemowym skanerem, bądź programem np. test disk, więcej info wygooglujesz sobie sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...