NostradamuSek Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) W Panel kontrolny / Ustawienia / Powiadomienia po kliknięciu Oznacz wszystkie jako przeczytane wyskakuje: Ups! Coś poszło nie tak! - na skórce Agile, w DustBlue nie wyskakuje, ale i tak nie zaznacza. PS w skórce Agile strasznie tekstem rzuca, tak się bardzo często dzieje. Dałem załącznik. Pod jaki styl była pisana stronka? Mi domyślnie wyświetlało Agile, a widzę, że raczej to nie była domyślna na starcie, skoro sypie błędami. Edytowane 16 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdziUnia Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Ja mam styl executive 2 i działa wszystko jak trzeba. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Z tego co widzę to problem tylko Agile, inne np Nacht, formatowanie olewa (np. pogrubienie) Myślę, że koderzy znają to, być może nawet celowa akcja. Edytowane 17 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...