MaKaR Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ludzie przedchiwlą dostałem zawału serca bo ten jego kumpel haker ówi że to jest supe karta pewnie pracuje w HP albo jest hakerem pegazusowym rotfl no nie moge . KARTA OBSŁUGUJE PCI I CO WY NA TO .AAAAAA ALE CYNIE MAM KARTE NA PCI WOW JE ALE JESTEM BOSKI I WOGÓLE . gdzie sie takie qrwa lamy chowaja to ja nie wiem to chyba jakiś specjalny gatunek debili czy coś oczywiście bez urazy dla debili ROTFL NO DZWOŃCIE PO KARETKE BO MAM ZAWAŁ SERCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 eno nie byjcie tacy bo was tomek"lamerzy do piachu" wezmie kolege i nas zhackinguja i zablokuja forum ALE LOLSON tylko nawet jakby kupowal firmowke z pentkiem 4 to najmarniej co by mu zapodali to jakas kaszane na radku 7000 albo cos w tej klasie a nie jakiegos picaja ale zart jest dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 nie no to na pewno jaja bo takiej karty jak KYRO Demon 8 MB PCi to nie ma nawet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Największa beka jest z tego, że tyle ludzi się dało nabrać :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Dzizas jak mozna tak ludzi robic w balona na tym forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 "Co wy chrzanicie!ta karta ma akcelerator 3d i jest bardzo szybka!Kolo który jest hakerem i zna się na tym świetnie,razem próbowaliśmy dojść do tego co jest z kompem i kolo uznał że albo trzeba zainstalować porządnego antywirusa albo dokupić jednak trochę RAM-u albo ściągnąć sterowniki systemowe. " ide sie poturlac po dywanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jak można być takim idiotą, to napewno są jaja nawet lamer zrozumiał by że 8 MB to mniej niż np 64 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 koles sobie robil jaja teraz to widac wyraznie :D ale i tak takitemat dowalil ze smiac to sie mozna i ze 3 dni ! :D "koles mi sciagnie tanio sterowniki do AntyVira :D" hyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...