Skocz do zawartości
pabloni

eMule v.0.29b Error:your port 4662 is not reachable....

Rekomendowane odpowiedzi

Sciglem sobie eMula v.0.22a i nie moge polczyc z zadnym serwerem a mam teraz eMula v0.29b i jeste lepszy od tamtej wersii ale ch ce się połączyc z innimi serwerami i wyskakuje mi informacja Error:your port 4662 is not reachable .You have a Lowid..!Please corret your network config

Co to jest ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestes w lanie? Jak tak to masz LowID i ciezko ci sie bedzie doczekac zeby cos sciagnc :/  Ja tak mialem i pod niu dalem spokoj z eMule :(

Jestem w lanie srednia predkosc 20,0 kb/s

To jakiego programu uzyc p2p Kaze mam 2.1.0.,,, 2.1.1 ,,,,2.5 takie wersje bo np na stronie http://www.osloskop.net s linki filmów i gier i chce se z nich posciga gry idzie tak zrobic w kazie

pomoz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to znaczy w emule

Error:your port 4662 is not reachable .You have a Lowid..!Please corret your network config

Co to znaczy wiem co znaczy końcówka co mam zrobic z tym połączeniem !!!!!POMOCY !!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to znaczy  w emule 

Error:your port 4662 is not reachable .You have a Lowid..!Please corret your network config

Co to znaczy  wiem co znaczy końcówka  co mam zrobic z tym połączeniem !!!!!POMOCY !!!!!!!!!

Masz zablokowany port 4662. Jak jesteś w LANie to port jest zablokowany na Routerze i nic nie da się zrobić chyba że jesteś adminem(a raczej nie) ewentualnie masz sprzętowy firewal, jeśli tak to musisz ustawić port 4662 TCP i 4672 UDP na otwarty bo inaczej nie będzie widać twojego adresu IP i nie będzesz mógł ściągać od innych z niskim IP a tylko z serwerów.

Chyba napisałem to dość prosto i zrozumiale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bosz troszke sie nie znacie i opowiadacie głupoty.

najpierw sprawdzcie co to znczy LOWID!

albo wogole co to jest ID

otoz id jest to Twoj osobisty numer dzieki któremu przepychasz siuę przez kolejki w pobieraniu plików. Im wyzszy ID tym szybciej dostaniesz się do pliku i krócej bedziesz sciagał.

LOWid znaczy, ze masz tą liczbe bardzo słabą.

Mozesz się połączyc jedynie z serverami gorszej jakosci (gorszej jakosci tz: mniej osob mniej źródeł)

ale tak naprawde nie przeszkadza to w niczym łaczysz się po prostu dłuzej jakies 10 - 30 minut trzeba czekac na połączenie z serverem.

aby zlikwidowac lowid trzeba zforwardowac port (czyli przekierowac).

Jesli jestes w lanie to masz Ip wwewnetrzne (swojego komputera) i Ip zewnetrzne (DSL).

teraz musisz poprosić admina (z regoly nie zrobi Ci tego ale sprobowac mozna) zeby przekierował Twoj ip na ip główny dla portu 4662 i bedziesz miał HIGHID.

ale jest tez mozliwosc, ze port 4662 został zablokowany wtedy wpisz port 80.

powinno być ok

ściągnij liste serverów z tąd:http://ed2k.2x4u.de/index.html

sciagnij all servers

wpakuj ją do głównego folderu emule (musisz miec emule wyłaczone)

liste serverow uaktualniaj raz na tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi