Gość Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 wybieram sie za jakies 3 tygodnie do Londynu i czy ktos mowie wie (z autopsji) jakie sa ceny w Anglii(Londyn) czesci komputerowych??jesli tak to co warto tam kupic??a moze znacie jakies linki do stron sklepow w Londynie???moze tam bylyby ceny...thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 to dziwne ale ceny u nich sa takie same albo wyzsze niz u nas :) jak u nas gainward Ti200 kosztowal 650 zł to u nich Ł190 :))) cos dlugo do nich obnizki szly :)) bylem tam miesiac temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 wybieram sie za jakies 3 tygodnie do Londynu i czy ktos mowie wie (z autopsji) jakie sa ceny w Anglii(Londyn) czesci komputerowych??jesli tak to co warto tam kupic??a moze znacie jakies linki do stron sklepow w Londynie???moze tam bylyby ceny...thx Musze cię zmartwić, ale w Anglii jest strasznie drogo (i nie chodzi tu tylko o części komputerowe). Taniej jest w Niemczech, albo w Austrii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 wybieram sie za jakies 3 tygodnie do Londynu i czy ktos mowie wie (z autopsji) jakie sa ceny w Anglii(Londyn) czesci komputerowych??jesli tak to co warto tam kupic??a moze znacie jakies linki do stron sklepow w Londynie???moze tam bylyby ceny...thx Musze cię zmartwić, ale w Anglii jest strasznie drogo (i nie chodzi tu tylko o części komputerowe). Taniej jest w Niemczech, albo w Austrii. nie mo ja wiem ze jest drogo bo bylem tam juz rok temu :lol: :lol: :lol: ale nie interesowalem sie czesciami do kompa...myslalem ze sa takie jak u nas albo tansze...bo kupilem np. rok temu discmana za 100 zeta(w przeliczeniu)...a CD(starsze-tzn. sprzed pol roku :lol: ) sa tanie jak barszcz(4-6 funta) a u nas plyta ma 5 lat ale cena wciaz 55 zł :( :( :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 wybieram sie za jakies 3 tygodnie do Londynu i czy ktos mowie wie (z autopsji) jakie sa ceny w Anglii(Londyn) czesci komputerowych??jesli tak to co warto tam kupic??a moze znacie jakies linki do stron sklepow w Londynie???moze tam bylyby ceny...thx Musze cię zmartwić, ale w Anglii jest strasznie drogo (i nie chodzi tu tylko o części komputerowe). Taniej jest w Niemczech, albo w Austrii. nie mo ja wiem ze jest drogo bo bylem tam juz rok temu :lol: :lol: :lol: ale nie interesowalem sie czesciami do kompa...myslalem ze sa takie jak u nas albo tansze...bo kupilem np. rok temu discmana za 100 zeta(w przeliczeniu)...a CD(starsze-tzn. sprzed pol roku :lol: ) sa tanie jak barszcz(4-6 funta) a u nas plyta ma 5 lat ale cena wciaz 55 zł :( :( :twisted: No tak, ale przecież żyjemy w Polsce, więc skoro życie jest na tak wysokim poziomie, to i ceny muszą być duże :lol: To tak jak np. w Japonii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 ejjj..sorry ale dlaczego watek zostal przeniesiony!?!?!?!?!?! :twisted: :twisted: jesli o nie jest o hardware to ja jestem ksiadz..przeciez bylo zapytanie o ceny HARDWARE w GB....tak samo wyrzucajcie w takim razie tez watki "co lepiej kupic x czy y" bo tez nie sa zwiazane z hardware....ktos tu chyba jest nadgorliwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...