Ponior Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam Grałem DS3. Niestety musiałem przeinstalować windowsa. Zapisy z gry sobie zostawiłem (były w user/documents/ electronic arts/deadspace3.) Po ponownym zainstalowaniu gry przegrałem zostawiony zapis i gra go widzi, startuje tam gdzie ostatnio grałem ale od tej pory gra zapisuje tylko ekwipunek, nie zapisuje postepów w grze. Dlaczego?? Moge grać dwie godziny i po wyłaczeniu i włączeniu gry znowu gram od momentu z przed dwóch godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Grałeś w coopie? Ja miałem z znajomym ten sam problem- u niego gra się zwyczajnie w pewnym momencie przestała zapisywać i musieliśmy zawsze startować z mojego save'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 U mnie problem jest na singlu. Mam zapisane przed środkową stacją, jadę tam kolejką, moge przejść całą środkowa stacje i jak wyłącze gre i włącze to znowu jade na środkową stacje, zapisany mam tylko ekwipunek :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...