punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam!! Mam do was pytanie. Czy w Media Markt (marki) można kuić same karty graficzne. Dokładnie chodzi mi o Radeony. Mój braciak ma bon na 800zł. I powiedział że może mi za to coś kupić. Zdecydowałem na kartę graficzną. Czy w 800 złotych można kupić jakiegoś pożądnego radka. Jeśli nie to ew geforce i jak możecie to napiszcie jaki w tej cenie. Jeśli możecie to weźcie pod uwagę ceny Mediamrktowe (czyt. zawyżone). Będe wdzięczny za każdą pomoc. Za odpowiedzi z góry dziękuje. Pozdrawiam Punek P.S. Nie mam możliwości sprzedania bonu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 mam maly pomysl ;) stojcie z bratem pod kasami i wyczjajcie jakiegos kolesia co kupuje jakis sprzet za 800zl lub wiecej , podejdzcie do niego grzecznie i zaproponujcie mu odkupienie bonu za jego wartosc - tutaj logika i koles powinien sie zgodzic , bo i tak za chwile wyda ta kase , wiec czemu nie moze zaplacic bonem :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 lub jezeli jest na jakies nazwisko ten bon , to zaplaccie kolesiowi za to bonem , a on Wam kase da za niego - kombinujcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Siemasz!! Pomysł cakiem zajebisty z tym że średnia przyjemność stać przy kasie i czekać na kogoś (mądrego bo glupie to się nie zgodzi na taki manewr) kilka godzin (bo od razu raczej nikłe szanse są na znalezienie). A jeszcze jak trafisz na jakiś dziwnych ochroniaży to Cię wyproszą ze sklepu bo pomyślą że chcesz kasę obrobić :). Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 e tam gadasz. moja mamuska zawsze tak robi jak dostanie bony w pracy. postoi z 15 minut w hipernovej i jusz ma cala kase w ladnych zlotoweczkach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Yo!! No dobra spróbuje. Do MM będe jechał w sobotę (najwięcej klientów itd). Ale w razie jak by mi się nie udało moglibyście doradzić co mam kupić. Swojego hajsu mam 100zł i nie wiem czy będzie można zapłacić 800zł bonem i + moja 100. Bo jeśli tak możnaby było to kwota wzrasta do 900zł. Pozdrawiam Punek Dzięki za odpowiedzi !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 W takim przedziale cenowym to Radek 9500 - poszukaj FICa albo Sapphire albo cos w tym stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 sa karty w MM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Aha czyli w sobotę śmigam jadę do MM. Jeszcze jak byście mogli powiedzieć jakiego GF z tej ceny.. Bo ten.. hm... na radka się zgodziłem ze względu na aznizo a nawet nie wiem do czego to służy :). Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Radeon 9500Pro, z radków to coś ze starszych GF4 np. Ti4800SE. Anizo to system filtrowania tekstur służący to ich wyostrzenia. Szczerze radze ci <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Radka 9500Pro (np. jak kolega wczesniej wspomniał FIC'a). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Siema!! Czyli mam się rozejżeć za radkiem 9500pro Fic'a i jakimś GF 4800 SE. Wszystko przyjełem. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Punek P.S. Dalaczego Fic?? Bo tani czy dobry?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 fic dlatego ze tani i dobry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Najpierw Radeon ... jeżeli nie będzie Radka w tych cenach to dopiero za GF4 ... A dlaczego FIC bo tani, dobry i super się kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 FIc'a pewnie nie będzie. prędzej sappire i hercules, a najprędzej no-name a takiego już nie warto. zawsze można komuś sprzedać bon 800złza 50zł i kupić grafę w porządnym sklepie gdzie nia ma problemów z gwarancją i chamstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam! Podejżewam że chodzi Ci o to że bon opchnąć za 500zł a nie za 50złbo wtedy średnio bym wyszedł na tym interesie. No cóż nie pozostaje mi nic innego jak jechać do MM i zobaczyć co jest i ew. się Was zapytać. Czyli czekają mnie 2 kursy :( . Pzodrawiam Punek P.S. Co do gwarancji w MM to jeszcze lepjej bo mój braciak lubi się kłucić z takimi pajacami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 chodziło mi o bon 800 zł za 750 zł, sorka, nie wcisnęła się siódemka. :) 50 zł tracisz ale i tak u media idiotów jest drogo i z gwarancją są cyrki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...