FletTV Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Potrzebuje pomocy otóż mam jedno wejście w laptopie mam jakieś rozgałęzienie (dokupione) i jak podłączam to wyskakuje mi okienko realtek (Bieżącym podłączonym urządzeniem jest:) i mam do wyboru słuchawki,słuchawki i wyjście głośnika. I chciałbym podłączyć mikrofon i słuchawki i nie wiem co wybrać :/ nie wykrywa mi też zewnętrznego mikrofonu Proszę o pomoc :c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Jaki to laptop?? model?? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FletTV Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) asus X550V? i niewiem ale mam 6gb ramu i5 3230m dokładnie ten http://archiwum.allegro.pl/oferta/asus-x550v-i5-3230m-6gb-750gb-gt720m-2gb-win8pl-i3636068344.html Edytowane 24 Listopada 2015 przez FletTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Teraz jeszcze rozgałęźnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FletTV Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Teraz jeszcze rozgałęźnik. Mam taki rozgałęźnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Zdjęcie, takie na którym widać dobrze oba końce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FletTV Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Przejściówka jest odpowiednia. Sprawdź czy wtyczka w lapku jest dobrze dociśnięta. Możesz mieć też w domu zestaw słuchawkowy z tel. komórkowego. Pozwoliłby sprawdzić, czy karta dźwiękowa działa prawidłowo. Możesz też sprawdzić działanie zestawu przejściówka+mic+słuchawki za pomocą telefonu. Musisz pokombinować by potwierdzić, wykluczyć prawidłowe działanie poszczególnych elementów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FletTV Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Sprawdziłem wszystko nawet na drugim lapku (brata) i wszystko działa tylko u mnie nie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Może jakieś inne sterowniki rozwiążą problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FletTV Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Próbowałem nic nie pomaga :/ na święta powinienem dostać jakąś kartę dźwiękową na usb powinno pomóc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...