Ponior Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam. Ostatnio mój komp. ma dziwną przypadłość. Uruchamiam go, pokazuje sie logo płyty głównej po czym komp sie wyłącza (uruchamia sie na jakies 5 sekund). Ponowne uruchomienie i jest już wszystko ok, startuje jak trzeba. Dzieje sie to za każdym razem jak wyłączę kompa na troch dłużej. Jakieś sugestie gdzie tkwi problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tu jest ten sam problem, pobawie sie i zobacze czy pomogło Oglólnie w necie pisza, że to przypadłośc windowsa 8 i 10. podobno któraś aktualizacja takie zamieszanie robi. :-( 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzięki Ponior pomogłeś mi bo juz myślałem że płyta główna pada zasilacz wykluczyłem napięcia trzyma jak skała po 9 latach :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ciesze się, ja jestem w fazie testów, mam nadzieje, że bedzie już ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekg2000 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Za aktualizuj bios płyty głównej. Mi pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mam najnowszy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...