mau5x Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam, otóż zamówiłem sobie kilka dni temu zestaw komputerowy. Jego podzespoły to i5 6600k, MSI Z170A-G43 PLUS, Sapphire R9 390, Thermaltake Smart SE 530W itd. Nie posiadam natomiast typowego monitora, aktualnie korzystam z telewizora SAMSUNG UE32H5000, jest to telewizor, którego złączem jest wyłącznie HDMI. Moje pytanie brzmi, czy po podłączeniu komputera do tego telewizora uzyskam jakikolwiek obraz przed wgraniem sterowników do karty graficznej? Pytam ponieważ aktualnie mam podłączonego laptopa i w momencie reinstalacji systemu muszę polegać na jego matrycy, dopiero po wgraniu sterowników do karty graficznej mogę skorzystać z telewizora.Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli wrzuciłem do nie tego działu to przepraszam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Będzie działać bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mau5x Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 uff, dzięki wielkie za info. Już się bałem, że muszę szukać monitora za grosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...