KING_PROO Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam. Chciałem zaktualizować sobie biosa, robię wszystko tak jak na poradnikach w internecie lecz nie posiadam w menu biosa zakładki tools przez co nie jestem w stanie go zaktualizować. Ktoś wie co mam z tym zrobić? Dodam że kupiłem inny procesor niż który mam obecnie i ponoć bez aktualizacji biosa na mojej karcie m2v-mtv od asusa nie bedzie wykrywalny. POMOCY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Takie luksusy to kilka lat później. Na stronie Asusa masz opisaną procedurę aktualizacji biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KING_PROO Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Takie luksusy to kilka lat później. Na stronie Asusa masz opisaną procedurę aktualizacji biosu. Mógłbyś podesłać link bo nie mogę znaleźć? Wyskakuje mi jedynie jak zaktualizować biosa dla notebboków na ich stronie , no chyba że to nie ma żadnej różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 https://www.asus.com/pl/support/FAQ/1008280/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KING_PROO Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 https://www.asus.com/pl/support/FAQ/1008280/ Nie wyświetla mi się ten filmik i nie posiadam tej płytki CD/DVD gdyż moja płyta główna ma już kilka lat więc pudełka z zawartością od dawna już nie mam.Da się to jakoś obejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Mozesz utworzyc bootowalny nosnik (pendrive/cd), do tego nagrac bios i program do aktualizacji, uruchomic z nosnika komputer i wgrac tak jak masz podane. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...