-Ragel- Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam potrzebuje laptopa w cenie do 3700 zł (wraz z systemem), którego oprócz pracy będzie można również wykorzystać do gier. Po zbadaniu tematu moje zaciekawienie wzbudziły dwa następujące modele: Asus R510JX-DM149H oraz Acer V5-591G. Nie jestem jednak pewien który z nich jest "lepszy". Na zagranicznym teście Acer-a V5-591G udało mi się znaleźć, że pomimo dobrych komponentów ma problem z przegrzewaniem się oraz słabą matrycą o Asusie R510JX nie wiem prawie nic ( poza specyfikacją oczywiście) poza faktem, że jego poprzednik Asus R510JK była jak na tą cenę dość udanym modele. Proszę więc o pomoc i sugestie. A tak z ciekawości czy ktoś wie czym różnią się modele ASUS R510JX od tych oznaczonych jako ASUS X550JX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Bez systemu w tej kwocie zaproponowałbym odświeżone lenovo:Lenovo y700-15 z i5HQ + GTX960M FHD IPSOdświeżony wygląd.Procesor nowy 6-tej generacji Skylake mocniejszy 4-rdzenie 4-wątkiPosiada dodatkowy slot na dysk SSD pod m.2 czego nie ma starszy model, duża wygoda i komfort - możliwość rozbudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...