Skocz do zawartości
tumi

shuttle ak32

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam Athlona 1700+ pamieci kinghstomy 256 i siedze na win XP Pro, denerwuje mnie wieszanie sie kompa, czasem jest tak ze pare dni sie nie wiesza a czasem to pare razy na dzien nie wiem czego to jest wina, czytalem gdzies ze to moze wina plyty wiec sie pytam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej sprawdz napiecia jakie generuje twoj zasilacz. Przypuszczam ze masz codegena i zapewne wina lezy wlasnie w zasilaczu. Jednak moze sie okazac tak jak piszesz ze jest to wina plyty jak masz na nia gwarancje to postaraj sie ja wymienic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam ta plye i jest bardzo stabilna...

Co prawda ostatnio wymienil mi na nowa bo niestety sie spalila :(

Jak odbieralem ja z serwisu to sprzedawca w sklepie mowil ze tez ja ma i jemu dziala bardzo stabilnie .

Ogolnie super plyta jak na tak cene .

Ja swoja mam od wrzesnia i wtedy kosztowala chyba 270 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a ja miałem tylko jeden problem z moją płytą. Tzn umarła bez żadnych oznak ostrzegawczych po miesiącu używania :lol: Wymienili mi od ręki na nową i ta działa już pół roku bez żadnych problemów. Max FSB to 155 Mhz całkiem stabilnie zresztą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam Athlona 1700+ pamieci kinghstomy 256 i siedze na win XP Pro, denerwuje mnie wieszanie sie kompa, czasem jest tak ze pare dni sie nie wiesza a czasem to pare razy na dzien nie wiem czego to jest wina, czytalem gdzies ze to moze wina plyty wiec sie pytam

Miałem podobne problemy z tym, że mój sprzęt potrafił powiesić się czasem kilka sekund po starcie windy, co ciekawe w trybie awaryjnym było ok ale co komu po awaryjnym ;)

A problem rozwiązałem radykalnie, wymieniłem płytę i mam spokój :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a ja miałem tylko jeden problem z moją płytą. Tzn umarła bez żadnych oznak ostrzegawczych po miesiącu używania :lol: Wymienili mi od ręki na nową i ta działa już pół roku bez żadnych problemów. Max FSB to 155 Mhz całkiem stabilnie zresztą :D

no ja ci gratuluje takiego fsb u mnie stabilnie na 145 powyzej do 149 po jakims czasie zwis a 150 to juz tylko sie bootuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skladalem kiedys sprzet na tym mobo i zrobila na mnie bardzo pozytywne wrazenie bardzo stabilna nie bylo z nia zadnych problemow napewno lepsza niz odpowiednie dla niej modele ECS za ta prawie sama kase

Nic dodac nic ujac, mialem ta plyte problemow 0 dla zwyklego uzytkownika, pod wzgledem O/C wyglada to tak

- na wiekrzosci tych plyt max stabilne fsb to ~145mhz

- drut mod procka polegajacy na odblokowaniu wyzszych mnoznikow niedziala (po tym modzie plyta Postuje tylko na defaultowym mnozniku)

plytka niema zadnych wiech z duronkami + ddr (asynchro) jest tania, szybka i stabilna, jak za ta cene swietna.

Musialem ja wymienic bo sie spalila, ale to z winy zasilacza....

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mniłem problem z tą płytą tzn.resetował nie sie przy uruchanianiu

po jakimą czasie doszłem że musiałem ustawic inaczej w biosie coś niepamiętam dokładnie co !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...