tumi Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam Chcialbym sie zapytac tych ktorzy maja plyte Shuttle Ak32. Czy te plyty dzialaja Wam stabilnie, czy nie ma z nimi problemow? Prosze o opinie Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 płyty działają stabilnie, bardzo, miałem, wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Plyta jest baaaaaardzo baaaaaaardzo stabilna. A jesli moge spytac co sie dzieje u Ciebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Potwierdzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 posiadam Athlona 1700+ pamieci kinghstomy 256 i siedze na win XP Pro, denerwuje mnie wieszanie sie kompa, czasem jest tak ze pare dni sie nie wiesza a czasem to pare razy na dzien nie wiem czego to jest wina, czytalem gdzies ze to moze wina plyty wiec sie pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Lepiej sprawdz napiecia jakie generuje twoj zasilacz. Przypuszczam ze masz codegena i zapewne wina lezy wlasnie w zasilaczu. Jednak moze sie okazac tak jak piszesz ze jest to wina plyty jak masz na nia gwarancje to postaraj sie ja wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 NO JA TEZ MOWIE ZE JEST STABILNA NIE MIALEM WIEKSZYCH PROBLEMOW NAJWEIKSZE FSB JAKIE USTWAILEM NA NIEJ BYLO 143 :):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tez mam ta plye i jest bardzo stabilna... Co prawda ostatnio wymienil mi na nowa bo niestety sie spalila :( Jak odbieralem ja z serwisu to sprzedawca w sklepie mowil ze tez ja ma i jemu dziala bardzo stabilnie . Ogolnie super plyta jak na tak cene . Ja swoja mam od wrzesnia i wtedy kosztowala chyba 270 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Heh, a ja miałem tylko jeden problem z moją płytą. Tzn umarła bez żadnych oznak ostrzegawczych po miesiącu używania :lol: Wymienili mi od ręki na nową i ta działa już pół roku bez żadnych problemów. Max FSB to 155 Mhz całkiem stabilnie zresztą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 posiadam Athlona 1700+ pamieci kinghstomy 256 i siedze na win XP Pro, denerwuje mnie wieszanie sie kompa, czasem jest tak ze pare dni sie nie wiesza a czasem to pare razy na dzien nie wiem czego to jest wina, czytalem gdzies ze to moze wina plyty wiec sie pytamMiałem podobne problemy z tym, że mój sprzęt potrafił powiesić się czasem kilka sekund po starcie windy, co ciekawe w trybie awaryjnym było ok ale co komu po awaryjnym ;) A problem rozwiązałem radykalnie, wymieniłem płytę i mam spokój :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Heh, a ja miałem tylko jeden problem z moją płytą. Tzn umarła bez żadnych oznak ostrzegawczych po miesiącu używania :lol: Wymienili mi od ręki na nową i ta działa już pół roku bez żadnych problemów. Max FSB to 155 Mhz całkiem stabilnie zresztą :D no ja ci gratuluje takiego fsb u mnie stabilnie na 145 powyzej do 149 po jakims czasie zwis a 150 to juz tylko sie bootuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 skladalem kiedys sprzet na tym mobo i zrobila na mnie bardzo pozytywne wrazenie bardzo stabilna nie bylo z nia zadnych problemow napewno lepsza niz odpowiednie dla niej modele ECS za ta prawie sama kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Nie no moja też chodziła bardzo stabilnie... dopóki nie zaczęła wariować :) I na 100% była to wina płyty inne elementy pracują stabilnie do dziś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 skladalem kiedys sprzet na tym mobo i zrobila na mnie bardzo pozytywne wrazenie bardzo stabilna nie bylo z nia zadnych problemow napewno lepsza niz odpowiednie dla niej modele ECS za ta prawie sama kase Nic dodac nic ujac, mialem ta plyte problemow 0 dla zwyklego uzytkownika, pod wzgledem O/C wyglada to tak - na wiekrzosci tych plyt max stabilne fsb to ~145mhz - drut mod procka polegajacy na odblokowaniu wyzszych mnoznikow niedziala (po tym modzie plyta Postuje tylko na defaultowym mnozniku) plytka niema zadnych wiech z duronkami + ddr (asynchro) jest tania, szybka i stabilna, jak za ta cene swietna. Musialem ja wymienic bo sie spalila, ale to z winy zasilacza.... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 posiadam Athlona 1700+ pamieci kinghstomy 256 i siedze na win XP Pro, denerwuje mnie wieszanie sie kompa, czasem jest tak ze pare dni sie nie wiesza a czasem to pare razy na dzien nie wiem czego to jest wina, czytalem gdzies ze to moze wina plyty wiec sie pytamja tez mniłem problem z tą płytą tzn.resetował nie sie przy uruchanianiu po jakimą czasie doszłem że musiałem ustawic inaczej w biosie coś niepamiętam dokładnie co !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...