Karol0001 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam mam mały problem :) Posiadam laptopa fujitsu siemens lifebook ah531 wszystko fajnie ladnie tylko że.... zipie jak by miał za chwile wybuchnąć! Postanowiłem na początek go wyczyścić bo ma już 3 lata. Otworzyłem obudowe i wykręciłem śrubki od wentylatora !ALE! Okazało się że jest na nim przyklejona jakaś folia. Nie jestem pewien ale bez jej odklejenia raczej nie wyjmę wentylatora a napewno już jej nie przykleje drugi raz. I tu pojawia się moje pytanie... czy ta folia ma jakiś znaczący wpływ na działanie laptopa ? Czy jak ją zdejme to może się coś stać czy moge spokojnie ją odkleić? Z góry dziena :& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Folia czy termopad? jakieś foty, bo tak to można się domyślać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...