un_ix Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 :arrow: witam mam karte graficzna ATI Rage Fury 128 z 32 mb pamieci. uzylem PowerStrip do podkrecenia jej. z 90 mhz czestotliwosci pamieci i procesora udalo mi sie wycisnac 108 mhz. przy 110 i 112 w 3dmarku 2001 komputer zwisal. czy posiada ktos craka do tego programu? w jaki inny sposob moge podniesc jej wydajnosc? jakiego softu moge jeszcze uzyc? prosze o pomoc. z gory, dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 zmodyfikuj plik pstrip.ini z katalogu z power stripem, znajdz taki podpunkt jak maxmhz czy jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 zmodyfikuj plik pstrip.ini z katalogu z power stripem, znajdz taki podpunkt jak maxmhz czy jakos tak :arrow: ... co mi da zmodyfikowanie tego pliku? wieksza mozliwosc podniesienia czestotliwosci? ja max. moge podniesc chyba do 120 mhz, ale juz przy 110 mhz 3dmark 2001 wzisa... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 i tak krecenie wiele ci nie da , wiec dalbtym sobie spokoj na twoim miejscu ja tez swojego czasu krecilem tnt vante , tnt m64 i w sumie nie jest to oplacalne , co innego krecic pozadna grafike to wtedy widac efekty no jak wykrecisz z 15 na 20 fps to i tak bedzie kiszka i tak :-) szkoda martretowac karte, sprzedaj na allegro i doloz sianka i kup cos nowego SERIO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 i tak krecenie wiele ci nie da , wiec dalbtym sobie spokoj na twoim miejscu ja tez swojego czasu krecilem tnt vante , tnt m64 i w sumie nie jest to oplacalne , co innego krecic pozadna grafike to wtedy widac efekty no jak wykrecisz z 15 na 20 fps to i tak bedzie kiszka i tak :-) szkoda martretowac karte, sprzedaj na allegro i doloz sianka i kup cos nowego SERIO :arrow: ... kupilbym nowa, tylko narazie brakuje na to srodkow. a co do krecenia to zawsze kilka klatek mozna miec za friko - praktycznie. ale to i tak nie to samo co krecenie porzadnej grafy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...